Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha elfogadom, hogy meghív vacsorázni étterembe a párom?
Diplomás pályakezdő vagyok, én magamtól nem tudnék étterembe ülni. A párom meghív, rosszul érzem magam, ha elfogadom.
N23
Én is azt az elvet vallom hogy mindent egyenlően felesben
Legyen az házimunka randi vagy egyéb dolog
Kezeljen egyenlő felkent
Megértem a problémád azt amit irsz
Mások ezt nem fogjak úgy sem megérteni csak egy véget nem erő értelmetlen vita van ezekből
Régebben én is tettem fel hasonló kérdést akkor is mindeki nekem ugrott hogy én hülyén gondolkozom
Egyenjogúság egyenlőség van akkor legyen mindenenben az a jóban és a rosszban is
Sok helyen arról panaszkodnak hogy jajj a nők a pénzre mennek a kocsira házra és azt savazzak
Most itt ez a kérdés de ez is baj sokaknak
Szerintem tök korrekt ha két felnőtt ember elmegy vacsorázni és felesben fizetnek
Nekem is kellemetlen lenne ha a férfi állna az egészet
Férfi ne ettől érezze már magát férfinak hogy fizet egy vacsorát
Kérdező ezzel miért venne el a “ferfiassagat”
Akkor ha meghív engem vacsora ő megsért engem ezzel és elveszi tolem a női mivoltom ?? Ugyan az
Ne ilyen butaságokban merjék már a ferfiak a ferfiassagukat inkább a abban hogy egyenlően bánjanak egy nővel minden teren
Én sem értem, hogy akkor most azért érzed gáznak a szitut, mert te gondolod belül annak, vagy mert a társdalom kimosta az agyadat és annak akarsz megfelelni? Annyira hihetetlen számomra, hogy manapság ez az ultraliberalizmus lett a divat, a többség ennek hódol, mert milyen jó, ha egyenlők vagyunk. Ezek akik így gondolkodnak nem tudják igazán mit jelentene ez... zsákot húznának a népesség fejére, hogy aztán mindenki csak ordinális abszolút egyenlő robot legyen, aki dolgozni tud csak, de gondolkozni - Isten ments. A háztartásbeli nő meg ugyanolyan fárasztó és komoly munka, mint bármely más.
Szóval semmi baj nincs abban, hogy a párod egy vacsora meghívást ad ajándékba, és te elfogadod. Gondolom mods ajándékot sem utasitasz el azért, mert neked nem lenne rá pénzed... Ez nekem elég abszurdnak tűnik, már bocs.
Majdnem 3 éve vagyok kapcsolatban, és bármit megengedhetnék magunknak még így is, hogy csak egy nettó minibálbér alatti ösztöndíjból élek. Ennek ellenére a párom kiborulna, ha bármikor bármit fizetnék magamnak, még az üzletbe is ha megyek kajáért, mindig hagy. Nyilván ez kicsit túlzás már, kicsit zavar is, de nem ezért vagyok vele, hanem mert szeretjük egymást, és így nem ez számít, ki hány forintot fizet naponta és mire. Amúgy meg a normális szerintem a közös kassza, nem látom értelmét az osztozkodásnak, sem karrier elején, sem később, sem gyerek neveléskor. Pláne családban, de komoly kapcsolatban is. Annál, hogy a háztartási munkára senki sem fizet, hülyébb kifogást meg nehéz lenne találni. Az életben nem minden a pénz, ideje felfogni már.
27 N
agyatlan vagy, kérdező, az ostoba diplomások díszpintye.
most kamuzol, vagy mi van??
azt írtad, h. ajándék az éttermi vacsora a párodtól.
tudod értelmezni mut jelent az ajándék?
ha te veszel a párodnak szülinapjára bármt, akkor elvárod, hogy az ajándék összegének felét fizesse ki ő??!!
ha ő ezt szánja ajándéknak, akkor nem kell fizetned a felét, és nem kell játszanod a feminácit, mert ez ajándék.
iszonyú szűkagyú nímand vagy, és remélem a párod talál helyetted egy értelmesebb nőt.
más megköszönné az ajándékot, elmennének, ennének, örülnének, te meg itt krákogsz.
idióta
Én megértem a kérdezőt, de nekem ez belülről jön. Nem mondom azt, hogy "azt hallom", leszarom, hogy mit hallok. De akkor is meg lehet oldani, hogy egyszer a férfi fizet, máskor a nő.
Ráadásul itt azt írja, hogy minden házimunkát ő csinál, akkor valahol mégis elveszett az egyenlőség jelentése nála, nagyon csak a pénzre van ráfókuszálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!