Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nők mit tegyen egy férfi ha otthon nem kap törődést?
Utso Igazán IQ bajnok vagy!!
Köszönöm szépen az értékes hozzászólásod!!
Szerintem benned egy agy rák éhen hal!😉
Ha valaki nem kívánja azon mit nem értesz*?
Mással sem!!
Volt módja rá de nem!!
Utso.
Még egy dolog az IQ hozzászólásod utan.
Ha én nem vagyok jó az ágyban és ő nem frigid akkor mással kieli.
De nem!!
Ja és attól hogy én nem kaptam meg tőle megkapom mástól majd!
Ha ő kívánja de én szar vagyok akkor nem frigid lesz hanem mást keres 😉
Tudod vannak hűséges emberek akik nem csalnak. Én sem csaltam soha a férjemet, de nem volt jó vele és nem kívántam. Azt mondta, én vagyok a frigid és kezdtem is úgy érezni magam, orgazmusom vele sosem volt, pedig szerettük egymást, tehát a hiba bennem van. A válás után is fél évembe telt, mire ismerkedni kezdtem és meg kell mondjam, életem legjobb szexe egy olyan férfivel volt akibe nem voltam szerelmes, és aki jobban odafigyelt rám mint az ex férjem valaha. És én elhittem neki, hogy frigid vagyok...mondjuk mellette az voltam. Más mellett meg egy vadmacska lettem.
Ezzel persze nem azt mondom, hogy nálad is ez a helyzet, de elég árulkodó, hogy írod, nem fogsz neki udvarolni mint ismerkedéskor. Pedig a nők erre vágynak.
Jó ezt értem.
Ez ok. De akkor is furcsa. Ha valaki tudja milyen az orgazmus és a kej aztán összejön a férjével és ott nincs ilyen akkor keres vagy elválik.nalad az lehetett a baj hogy nem tudtad hogy milyen a jó szex a ferjesdel.
IQ bajnoknak egy kis infó.
Olvasd el és rájössz hogy mire gondolok!!!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
#36:
Azt olvastad, amikor írtam, hogy edd meg amit főztél? Ennek ismeretében elvetted feleségül, családot alapítottál vele.
Most a saját gyereked szívatod meg vele, hogy anyóca szárazabb, mint a sivatag, és neked áll a cerka.
Egy pár sorral feljebb meg itt vered magad, hogy neked az ő élvezete a fontos, ezért nyalod.
Most akkor melyik?
Mert ezek alapján a szexuális kultúra a béka se.gge alatt van. Normális férfi nem élvezi a szexet olyan nővel, aki nem élvezi a szexet. Amelyik nő képes élvezni, az meg nem frigid, csak a rossz szexre unt rá.
Igazából csak az a kérdés, hogy miért vagy xarabb az ágyban.
Csajok! Ki vágyik egy családos vén farokra, aki xar az ágyban!? Írhat privit a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!