Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok nők mit tegyen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nők mit tegyen egy férfi ha otthon nem kap törődést?

Figyelt kérdés
Teljesen frigid és nem tudom mit tegyek
2018. ápr. 30. 09:25
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
49%
Gyerek van?
2018. ápr. 30. 10:48
 12/45 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele sokszor.

Rég óta nem igényli.

Csak a gyerek miatt.

2018. ápr. 30. 14:41
 13/45 A kérdező kommentje:
Van igen.
2018. ápr. 30. 15:05
 14/45 anonim ***** válasza:
100%

És most mit vársz?

Senki se fog arra biztatni, hogy keress egy szeretőt, ti meg maradjatok együtt a gyerek miatt.

Így ismerted meg, így vetted el, így alapítottál vele családot, hogy ezt elfogadtad. Most se őt, se a gyereket ne büntesd azért, mert ezt elkúrtad.

Vagy szép csendben rászoksz a farokverésre, vagy szép csendben elváltok. Aztán elvált férfiként lehet próbálkozni, hogy találj olyat, aki boldogan pattog a farkadon.

2018. ápr. 30. 15:28
 15/45 A kérdező kommentje:

Én magam inkább egy szerető nőben gondolkodok.

Aki szintén nem független és kevés a szex

2018. ápr. 30. 15:37
 16/45 anonim ***** válasza:

Már kerdeztél erről 2 napja is. Komolyan nem értem minek kellett megint itt nyafogni.

Ha nem akarod elhagyni az asszonyt, őt nem lehet mar rávenni a dologra, a jóváhagyásat adta a szeretőre, akkor meg mire vársz? Menj az dugjál félre azt kész. Ne kelljen mar a gyakori népének a jóváhagyása hozzá.

2018. ápr. 30. 16:27
 17/45 anonim ***** válasza:
57%
Szakítás.
2018. ápr. 30. 16:33
 18/45 anonim ***** válasza:
Ez már unalmas egy kicsit,szerintem kényelmes így neked hogy kiszolgálnak,azért nem lépsz.Lúzer vagy!
2018. máj. 1. 12:30
 19/45 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az a baja a nődnek, hogy neked a törődés egyenlő a b*szással? Lehet ha mondjuk emberként kezelnéd (pl tényleg törődnél vele hátsó szándék nélkül) és nem szexautamataként, akkor több kedve lenne hozzá.
2018. máj. 1. 17:46
 20/45 A kérdező kommentje:
Attól hogy én nem vagyok éhes nem dugom el a kaját előle hogy ne ehessen
2018. máj. 1. 20:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!