Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nők mit tegyen egy férfi ha otthon nem kap törődést?
Beszéltem vele sokszor.
Rég óta nem igényli.
Csak a gyerek miatt.
És most mit vársz?
Senki se fog arra biztatni, hogy keress egy szeretőt, ti meg maradjatok együtt a gyerek miatt.
Így ismerted meg, így vetted el, így alapítottál vele családot, hogy ezt elfogadtad. Most se őt, se a gyereket ne büntesd azért, mert ezt elkúrtad.
Vagy szép csendben rászoksz a farokverésre, vagy szép csendben elváltok. Aztán elvált férfiként lehet próbálkozni, hogy találj olyat, aki boldogan pattog a farkadon.
Én magam inkább egy szerető nőben gondolkodok.
Aki szintén nem független és kevés a szex
Már kerdeztél erről 2 napja is. Komolyan nem értem minek kellett megint itt nyafogni.
Ha nem akarod elhagyni az asszonyt, őt nem lehet mar rávenni a dologra, a jóváhagyásat adta a szeretőre, akkor meg mire vársz? Menj az dugjál félre azt kész. Ne kelljen mar a gyakori népének a jóváhagyása hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!