Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok nők mit tegyen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nők mit tegyen egy férfi ha otthon nem kap törődést?

Figyelt kérdés
Teljesen frigid és nem tudom mit tegyek
2018. ápr. 30. 09:25
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Ez nem volt jó példa rá...
2018. máj. 1. 21:04
 22/45 anonim ***** válasza:
Hát jó nagy balf@,, lehetsz,ha ezt nem sikerült vele megbeszélni és pontot tenni a végére.
2018. máj. 1. 22:42
 23/45 A kérdező kommentje:

Igazából őt nem érdekli.

Én meg eldöntottem hogy keresek valakit

2018. máj. 2. 07:02
 24/45 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem lusta vagy foglalkozni vele, és ott tartotok hogy te elvárod hogy csak úgy amikor kedved tartja rakja szét a lábát.

Mikor vittél neki utoljára haza virágot vagy egy csokit csak úgy?

Adsz neki haza érkezéskor/távozáskor puszit vagy csókot? Puszilgatod őt? Szeretgeted vagy csak akkor puncsolsz ha szexelni akarsz?

Töltötök időt kettesben, csavarogtok?

Ha szexre kerül a sor, akkor kinyalod őt? El tudod élvezetni?

2018. máj. 2. 07:56
 25/45 A kérdező kommentje:

Na ez az amit nem értek!!!?

Pl az elmondható hogy én imádom kényeztetni és én magam csak akkor tudok nagyot élvezni ha látom hogy ő is élvezte.

Vagyis nem vagyok önző!!

Deere

Miért kell egy pasinak többet tenni virág ajándék simi stb ahhoz hogy szex legyen ami egyébként jó néki is

Pl sose láttam hogy pasi írta volna hogy nem kap az asszony szexet mert nem kedveskedik ajamdekoz stb.

Ennyit az egyenjogúságrol

2018. máj. 2. 08:03
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

Azért kell a nőnek a virág meg a törődés, hogy legyen kedve a szexhez. Persze, neki is jó ha van szex, de a nők máshogy működnek mint a fiúk. Ha a férjem 0, azaz nulla figyelmességet - szeretetet mutat felém, és elhanyagol, nekem sincs kedvem vele szexelni. Akkor már inkább kielégítem magam egyedül mint vele. Igenis hódítson meg, lássam hogy nem csak valakit meg akar d.ugni hanem engem akar. Ha egy normális gesztusa nincs hónapok óta, és nem is foglalkozik velem, akkor nem kell csodálkozni hogy nincs kedvem vele összebújni.

Az utolsó kommentedből ítélve meg az jön le, hogy te erősen elhanyagolod az asszonyt mert ugye minek a virág meg csoki és miegymás! Azért baz.dki, mert attól hogy feleségül vetted még nem kell neki egy csettintésre terjeszteni mikor te azt akarod.

2018. máj. 2. 10:32
 27/45 anonim ***** válasza:
*terpeszteni
2018. máj. 2. 10:36
 28/45 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem itt nem az asszonnyal van baj.
2018. máj. 2. 11:31
 29/45 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem sem!
2018. máj. 2. 11:56
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

"Miért kell egy pasinak többet tenni virág ajándék simi stb ahhoz hogy szex legyen ami egyébként jó néki is "

Ezt első randin add elő a szeretődnek, aztán figyeld a reakciót!

A te feleséged se frigid. Más férfival olyat tud élvezni, hogy tocsog a lepedő. Csak az a kérdés, ez válás előtt vagy után lesz.

Te meg a saját feleséged se ismered annyira, hogy fel tudd izgatni, de azt hiszed, hogy egy új nővel menni fog. Vagy csupán az szempont, hogy te jobban izgulsz az új puncira.

Abból is frigidet csinálsz majd, csak idő kérdése.

2018. máj. 2. 12:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!