Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet ennek a hátterében?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ennek a hátterében?

Figyelt kérdés

Ha kapcsolat elején (első 3 hónap) előfordul, hogy egy férfi napokig (5) nem látja a barátnőjét, majd mikor találkoznak, betegségre (orrfújás, köhögés) hivatkozva nem akar szexelni. Másnap dettó.

a) Nem jön be neki (eléggé) a barátnője, nem szereti.

b) Meleg.

c) Valami más?

2018. ápr. 25. 20:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%

Nem azt kérdeztem, mi van a hátterében, hanem hogy mi lehet.

??? :D Ah, bakker, mindegy...

2018. ápr. 25. 21:16
 12/18 anonim ***** válasza:
53%

6-os vagyok. Ha ezt o maga mondta, akkor biztos nem veletlen. A baratom nagyon stresszes idoszakban volt tobb honapig, amikor a diplomamunkajaval foglalkozott, teljesen megertem, hogy nem volt kedve semmihez. Ritkan volt csak szex, bar nem is éltunk meg akkor egyutt.

Bar mi mar regota egyutt vagyunk, meg tudjuk ezeket beszelni. Ha ez zavar teged, mondd el neki, es kerlek ird meg, hogy mit reagalt.

2018. ápr. 25. 21:17
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem igazán lehetsz számára kívánatos, mint nő. Esetleg ennyi az igénye, számíthatsz rá, később még kevesebb lesz.
2018. ápr. 25. 21:21
 14/18 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy nem érted, mi a különbség.

Nem azt kérdeztem, mi van a konkrét eset hátterében.

Azt, hogy ki mit tapasztalt, milyen okok lehetnek.

Nem ugyanaz. Részemről téma lezárva.

2018. ápr. 25. 21:21
 15/18 anonim ***** válasza:
69%

Pasi. És mint a legtöbb pasi, bele tud halni a legkisebb náthába, hőemelkedéssel papot hívat, 39 fokos lázzal járó influenzával végrendeletet ír. Azért nem szexel, mert éppen aktívan haldoklik és az önsajnálat lefoglalja minden energiáját.

Ha gyógyulás után sincs kedve a szexhez, akkor érdemes a kérdésnek újra nekifutni.

2018. ápr. 25. 21:28
 16/18 A kérdező kommentje:

12

Az más szitu, már régóta együtt vagytok.

Az a baj, hogy picit erőltetettnek érzem az egészet, valójában egy rendes ölelést sem kaptam, mikor hazajött.

És tudva, hogy korábban már csinált ilyet, hogy erőltetett kapcsolatot olyannal, aki nem jött be igazán neki... nem túl biztató a helyzet.

A pasi aki beleakar halni a náthába esete is fennállhat persze, nekem picit fura, egyik korábbi férfi sem volt ilyen az életemben, sőt...

2018. ápr. 25. 21:39
 17/18 anonim ***** válasza:
36%

Vagy ez a heppje, hogy nem akar megbetegíteni, vagy szarul érzi magát hozzá, nincs kedve emiatt. Nekem nagyon betegnek kéne ehhez lennem, de mások vagyunk.

31/f

2018. ápr. 25. 21:44
 18/18 A kérdező kommentje:

Vagy épp egy másik nővel volt azon az úton... Ez most derült ki...

Persze állítja, h nem volt semmi.

Én meg elvalok.

2019. nov. 2. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!