Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a feleségem nem kívánja a szexet?
Már tíz éve együtt vagyunk van egy két éves kislányunk de ahogy telnek az évek egyre kevesebb a szex. Ő meg is mondta hogy ő nem kívánja úgyhogy ez van... Nem igazán érdekli tovább a dolog.
35F
én ugyanezt érzem
és bennem ez azért van, mert én haragszom rá.
ha megbánt a párom én egyenesen undorodok tőle, mégha magamban is tartom mi a bajom, mert nem akarok veszekedni, úgy teszek mintha minden rendben lenne, de a szexet nem megy bevállalni, mert belül gátolnak az ézelmeim, a harag, a düh, az undor.
szóval lelki bajokról lehet el kellene vele beszélgetni
Miért szedi a szorongásoldó gyógyszereket? Tudod az okát?
Egyébként ez a "Persze mikor összejöttünk régen szinte csak a szex érdekelte már nekem volt sok..." picit fura nekem... Lehet "kiélte magát"...
a pasiknak olyan könnyen megy.
ha idegesek, feszültek, akkor is megy a szex
sőt akkor is, ha nem szeretik a nőt, hanem egyenesen utálják.
irigylem őket.
javaslatom:
derítsd ki mi a baja, tegyél ellene
vagy dobd fel vmivel
ha egy nő örül, akkor megadja magát
Egy könyvben olvastam, hogy a pasi ne este a hálószobában kezdjen neki a több-kevesebb előjátéknak, ne ott és akkor mondja a feleségének, hogy szép, meg szereti, stb. Kezdje reggel a konyhában! Bókoljon teljesen aszexuális szituációkban, legyen testi gyengédség, ölelés, csók szex nélkül. És sok kedves szó. A ffinak a látvány a fontosabb, a nőnek az, amit hall. És fontos a kitartás, az a feleség, akinek évek óta nem udvarol már a férje, eleinte tuti gyanakvó lesz.
Ennyit a könyvről. Egyébként nagyon örülök,h van olyan pasi, aki ilyen helyzetben nem szeretőre vadászik vagy a válóperes ügyvédhez rohan, hanem elgondolkodik. Az igazi nőies nőnek szerintem akkor lesz kedve a szexhez, ha szeretve érzi magát és biztonságban a kapcsolatában. Nagyon szorítok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!