Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen a feleségem? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a feleségem? Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Elvárom, hogy tartsa rendbe a lakást, de ő jön a hülye kifogásokkal, hogy nem tud naponta takarítani, mert elfárad a munkába. Napi 12 órát dolgozik, nem értem utána miért nem tud takarítani? Általában szemétkedni is szokott, nézem a meccset és nem hoz be sört... Alap ha meccs megy, akkor a feleség hozza a sört nem? Én nem dolgozom és itthon vagyok, és annyit nem tud megtenni, hogy legyen mit ebédelnem délben. Tudna munka után valamit főzni másnapra nem? Már nem bírom sokáig... Este nem enged sokáig tv-t nézni, mert ő fáradt... Adjatok tanácsot kérlek benneteket! Köszi!
2009. máj. 10. 21:34
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
86%
ez most kamukérdés akar lenni?
2009. máj. 10. 21:37
 2/23 anonim ***** válasza:
84%
Te nem dolgozol és otthon vagy egész nap ő 12 órázik ő tart el és mind ezt elvárod tőle, és még neked áll feljebb. Kicsit elszaladt veled a ló. Szerintem nem vele van a gond hanem VELED!
2009. máj. 10. 21:38
 3/23 anonim ***** válasza:
94%
VERD MEG JOL!!! MEKKORA KITOLAS SZEGENYKEVEL...:)) Halalra rohogtem magam mig vegigolvastam.
2009. máj. 10. 21:41
 4/23 anonim ***** válasza:
76%

Úristen.....,te hogy lehecc ennyire hülye és bunkó?????:@

Sztem ez a kérdés kamu,de ha nem akko leírom a véleményemet erről!!!

Még neked áll feljebb,hogy főzőn,takarítson meg hozza be a sört mikor ő dolgozik,te meg otthon vered a faszodat????:@ Jó,hogy még nem kéred meg,h törölje ki a segged szarás után....ennyire bunkókat!!!!

Teljesen igaza van,fáradt pihennie kell,főleg ha 12 órát dolgozik,te meg semmit! Főzzél magadnak van időd megtanulni főzni! Meg mikor oda mereszted magad a tv elé előtte menj el a konyhába sörért,nem neki kell,te se segítesz neki semmit,neki mé kéne bunkókám???

Sztem se bírd sokáig,ezzel csak a feleségednek teszel szívességet,nem fogom sajnálni,hogy egy ien bunkó elhagyta....

Legyél már férfi,tanulj meg önálló lenni, vagy bocsika te nem ismered ezt a szót....

2009. máj. 10. 21:41
 5/23 anonim ***** válasza:
85%
Istenem... komolyan azt hiszitek, hogy ez egy komoly kérdés??? xD Nem semmi. Pont ezt akarta a kérdező szerintem, hogy mindenki rákattanjon erre a baromságra... jajjanyám... xD
2009. máj. 10. 21:43
 6/23 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem is kamu. Normális ember nem kérdez ilyet, de mint tudjuk elég sok a nem normális ember, sajna:-(
2009. máj. 10. 21:45
 7/23 anonim ***** válasza:
88%
ezen betegre röhögtem magam.... xD XD
2009. máj. 10. 21:45
 8/23 anonim ***** válasza:
84%
mekkora arc vagy! leszel a barátom? :D:D:D
2009. máj. 10. 21:46
 9/23 anonim ***** válasza:
68%

Nyilván kamu, de ha igaz lenne, akkor ez a válaszom:

Akaszd fel magad és a többi ilyen "férfinak" nevezett férget is!!!!!!

2009. máj. 10. 21:48
 10/23 anonim ***** válasza:
93%

:|

Headshot :DD

2009. máj. 10. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!