Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen a feleségem? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a feleségem? Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Elvárom, hogy tartsa rendbe a lakást, de ő jön a hülye kifogásokkal, hogy nem tud naponta takarítani, mert elfárad a munkába. Napi 12 órát dolgozik, nem értem utána miért nem tud takarítani? Általában szemétkedni is szokott, nézem a meccset és nem hoz be sört... Alap ha meccs megy, akkor a feleség hozza a sört nem? Én nem dolgozom és itthon vagyok, és annyit nem tud megtenni, hogy legyen mit ebédelnem délben. Tudna munka után valamit főzni másnapra nem? Már nem bírom sokáig... Este nem enged sokáig tv-t nézni, mert ő fáradt... Adjatok tanácsot kérlek benneteket! Köszi!
2009. máj. 10. 21:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%

Ha kamu: nagy arc :D

Ha igaz: fürödj benzinben és szívj el egy cigit...

2009. máj. 11. 07:59
 12/23 anonim ***** válasza:
97%
Ha ez nem kamu, akkor te egy érzéketlen nem is tudom mi vagy. Elvárod attól a nőtől, hogy 12 óra meló után még neked ugráljon??? Te nem vagy normális. A nőket tisztelni kell te bunkó, és NEKED kellene eltartani őt, nem fordítva.....
2009. máj. 11. 10:16
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
Hát... Vagy az Isten állatkerje ekkora, vagy ez egy akkora kamukérdés mint egy HÁZ! De azért, jót nevettem...
2009. máj. 11. 14:01
 14/23 anonim ***** válasza:
90%
Te hím soviniszta állat! Remélem, hogy ezt viccnek szántad, mert ha nem, sztem nagy az esély rá, hogy a feleséged felbérel egy olcsó bérgyilkost!
2009. máj. 24. 21:20
 15/23 anonim ***** válasza:
69%
a 21:41es jó sokat körmölt:D neki az igazi riszpekt. kérdező te meg gyere hozzám férjül, jól elleszünk:D
2009. júl. 22. 00:35
 16/23 anonim ***** válasza:
65%

Gyengébbek kedvéért:KAMUKÉRDÉS

Valószínűleg egy morcos feleség írta.Akinek olyan férje van mint akinek nevében beszél.

Elege van abból hogy a férje nem dolgozik,nem csinál semmit mégis mindent elvár tőle.Miközben ő agyon hajtja magát.

Vagy csak egy egyszerű nősténysoviniszta feminista negatívan általánosít.(De ennek kevesebb az esélye)

Ha mégis morcos feleségről van szó.

Neki azt tanácsolnám hogy fenyegesse meg a férjét válással és akkor észbekap a "megtespedt" férj.Hogy hoppá ha nincs feleség nincs aki kiszolgáljon,más nő meg nem fog ez miatt hozzámjönni..ajjaj mi lesz velem.És akkor elmegy munkát keresni és kicsit több szeretet is fog adni.Tehát jobban fog értékelni mert meglátja benned az értéket:)

2009. júl. 22. 00:38
 17/23 anonim ***** válasza:
88%

Én feminista vagyok, tarts nősovinak, ha akarsz, ezt most nincs időm és kedvem elmagyarázni, mert k.urvára lefáraszt az emberek tudatlansága a feminizmust illetően - mindenesetre nem lenne ingerem ilyesmivel szórakozni.

Csak az a szomorú, hogy itt most nagyon bejön, hogy "minden poénban van valami igazság" nem olyan értelemben, hogy minden férfi ilyen, hanem abban, hogy szép számmal vannak ilyen férfiak. Persze nők is, akik ezt hagyják, de elsősorban nem az ő hibájuk, h akialakul egy ilyen helyzet.

2009. júl. 22. 02:38
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Kamu kérdésnek gondolnám, ha az én férjem nem lett volna pont ilyen. Hát el is váltam tőle...
2009. júl. 22. 07:04
 19/23 anonim ***** válasza:
80%

-"Elvárom, hogy tartsa rendbe a lakást, de ő jön a hülye kifogásokkal, hogy nem tud naponta takarítani, mert elfárad a munkába. Napi 12 órát dolgozik, nem értem utána miért nem tud takarítani?"

Valószínűleg munkaundora van. Ordíts vele húsz percet artikulálatlanul, frecsegő nyállal, és verd el. Beszélj a főnökével, hogy ebédidőben hazamehessen takarítani!

-"Általában szemétkedni is szokott, nézem a meccset és nem hoz be sört... Alap ha meccs megy, akkor a feleség hozza a sört nem?"

Nekünk férfiaknak ez magától értetődik, az asszonyt mégis a legtöbb esetben be kell tanítani. Öntsd arcon poshadt sörrel, majd verd el.

-"Én nem dolgozom és itthon vagyok, és annyit nem tud megtenni, hogy legyen mit ebédelnem délben. Tudna munka után valamit főzni másnapra nem? Már nem bírom sokáig..."

Az, hogy nem főz, ebben az esetben érthető. Miért kelsz délben?

-"Este nem enged sokáig tv-t nézni, mert ő fáradt... Adjatok tanácsot kérlek benneteket! Köszi!"

Verd el. Mindig beválik.

2009. júl. 22. 08:37
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

08:37

hülye f@sz XDDDDD

2009. júl. 22. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!