Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt az, amin a legjobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az, amin a legjobban összevesztél a pároddal?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 23. 20:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ezekhez képest csak apróságok, természetünkből adódó kicsiny problémák.

A legnagyobb vitánkról én tehetek, a tköm kivolt már mindennel, és egy teljes napra ignoráltam őt is (holott ő csak segíteni akart).

Nem írtam, nem vettem fel, mikor hívott, késő estig nulla reakció.

Na, akkor azt hittem, szakítunk, azóta is nagyon szégyellem magam ezért, mert szmét dolog volt tőlem.

2018. ápr. 24. 19:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Hirtelen ezek jutnak eszembe, mint amiken a legintenzívebben összevesztünk:

- nem éltünk még együtt, súlyos betegen feküdtem otthon, 1 napig nem is keresett, meg sem kérdezte, hogy vagyok, aztán amikor írt, akkor is csak azért, hogy panaszkodjon, milyen szar a melóban neki (egy kérdés nem esett arról, hogy vagyok)

- amikor egyetemista voltam, és alig volt keresetem (szokásos: szar órarend, ingyen gyakornoki munka - a területemen nem nagyon volt fizetős , kevéske ösztöndíj), megígérte utazások előtt, hogy fizet, aztán elfelejtette, és velem kezdett el perelni azért, mert nem tudtam neki egyben odaadni a részem... 2 ilyen volt. Na akkor nagyon leordítottam a fejét, hogy oké, de akkor ne ígérje meg, hogy fizeti...

- amikor egyszer egy nagyobb vita után otthon azt mondta, nekem van igazam, aztán meg nyilvános helyen, emberek előtt elkezdte hangosan, hogy "meggondoltam magam, te voltál hisztis"... hát nem nagyon örültem neki, én az ilyet nem nyilvánosan szeretem intézni, megmondtam neki

- amikor már együtt éltünk (én lakásomban), több éve egy nagyon rossz melóban gályázott. Nagyon sok túlmunka, azért cserébe nem túl jó fizetés, emiatt nem tudtunk időt együtt tölteni és minden programot 2-3 hétre előtte meg kellett tervezni. Akkor talált egy jobb munkát, de az első nagyobb kihívásánál elkezdett hisztizn, hogy milyen jó volt az előző munka, mert az otthonról csinálható volt és nem kellett hülye emberek között lennie. Hát akkor eléggé kiakadtam mondjuk.

2018. ápr. 25. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!