Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem minden nap iszik van ertelme folytatni?
Figyelt kérdés
Mikor megismerkedtem a jelenlegi parommal akivel fel eve vagyunk egyutt nagyon rossz eletet elt. Szinte minden nap drogozott,fuvezett amit oszinten el is meselt nekem. Miattam "letette". 4 honapon keresztul tiszta volt nem nyult a droghoz aminek a szulei is nagyon orultek mert mar nem lattak kiutat ok sem. Aztan a drogot felvaltotta az ital. Szinte nem telik el ugy nap hogy 4-5 sort ne inna meg. Ha az utolso penzet is de alkoholra kolti aztan banja es masnap megigeri tobbet ilyet nem tesz amit ugye sosem tart be. Tegnap viszont nagy takaritas kozepette eszrevettem hogy a fiokban fű van. Rakerdeztem eloszor tagadta es azt allitotta nem tudja hogyan kerult oda. Par ora elteltevel bevallotta hogy maganak vette es mar el is szivott belolle 1.cigit. Nagyon ketsegbe vagyok esve nem tudom miert nyult ujra a fuhoz. Azt sem tudom meddig lehet ezt az eletvitelt igy folytatni. Mit tanacsoltok?2018. ápr. 21. 18:34
11/16 A kérdező kommentje:
Eddig nem is igazan volt hosszutavu munkahelye. Maximum 1 honapig dolgozott aztan itthon volt 2.hetig es ment masik melot nezni. Most egy hete dolgozik eddig azt mondja jol erzi ott magat rendesek a kollegai,jol elvan.
Akkor tobbentem meg igazan amikor megkerdeztem miert nyult ujra a fuhoz,es erre azt mondta hogy olcsobb mint a pia es miert ne szivhatna el par cigit. Akkor egy vilag dolt bennem ossze , mert mintha teljesen kicsereltek volna. Nagyon jol tudja mennyire ellenzem a kabitoszert es ezek elott sosem mondott volna ilyet
2018. ápr. 21. 21:42
12/16 A kérdező kommentje:
Dobbentem*
2018. ápr. 21. 21:42
13/16 A kérdező kommentje:
Mikor mar par honapja tiszta volt es nem szivta azt a s*zart annyira buszke volt o is magara mindenkinek azt mondogatta hogy letudta tenni. Ezert nem ertem
2018. ápr. 21. 21:43
14/16 A kérdező kommentje:
Es igen sajnos en is igy erzem hogy amig teljesen ki nem abrandulok belolle lehet hogy tenyleg nem fogom tudni otthagyni mert szeretem.
2018. ápr. 21. 21:45
15/16 anonim válasza:
Komoly orvos kellene ide, kezeléssel, ne haragudj, te ehhez kevés vagy.
Nem változott semmit, láthatod, 4 hónap az kb nulla.
Én 15-6 éve ittam utoljára, de most is úgy mondom, hogy mostanában nemigen iszok.
16/16 A kérdező kommentje:
Az a baj ha felhoznam az orvos lehetoseget nagyon felhaborodna es hallani sem akarna rolla,tudom :/
2018. ápr. 22. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!