Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak őszintén! Ütöttetek már meg nőt? Ha igen miért?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 19. 19:15
21/37 anonim válasza:
Szoktunk verekedni barátnőmmel.
26F
22/37 anonim válasza:
Karate edzésen, mikor párba raktak velük, elég gyakran előfordult.
31/f
23/37 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan hogy megérdemli egy nő.
24/37 anonim válasza:
Nem, de mikor még àltakábosban az egyik engem ütött a fém tolltartójával, megmarkoltam a mellét. És a tanár őt szidta le. Hiába, nagy király vagyok! :)
25/37 A kérdező kommentje:
Benne volt a kerdesben h nem lanyt hanem NŐT. Nyilvan altalanosban meg gyerekkent mas volt a helyzet, en azt kertem h a kerdesre valaszoljatok.
2018. ápr. 20. 09:05
26/37 anonim válasza:
#25 Te szellemi fogyatékos vagy? Szerinted az életkortól függ, ha valaki nő vagy lány? Ha most lett valaki 18 éves akkor hirtelen nő lesz, de egy 17 évest bátran verhetsz?
27/37 anonim válasza:
Ha egy gyerek regisztrál valahova, és meg kell adnia a nemét, akkor nem fog olyat találni hogy "lány" csak olyat, hogy "nő". Akkor a lányoknak nincs nemük, vagy mi a phasz?
28/37 anonim válasza:
Téged vertek kiskorodban, és akkor lettél hülye, vagy eleve annak születtél?
29/37 A kérdező kommentje:
Te biztosan. Mivel felnott parkapcsolatok, ezen belul parkapcsolati problemak temakorbe tettem fel kerdest, nem az ovodaskori elmenyekre gondoltam kivancsi. Gondolom ez NEKED aki szemelyeskedik, nem tunt fel, de en nem hibaztatlak. Az erto olvasast nem mindenki tudja.
2018. ápr. 20. 20:25
30/37 anonim válasza:
Egyszer (félig véletlenül). Rexeztem egy táborban sokat, és tudták, hogy utálom, amikor cseszegetnek (lökdösik a dákót hátulról, hogy elrontsam, odaszólnak mindenféle hülyeséget stb). 1-2 napnyi türelem után elpattant az agyam, amikor valaki meglökte hátulról, és anélkül, hogy végiggondoltam volna, 180 fokot fordultam, suhintva a dákóval. Pont egy lány csinálta, és egy hatalmasat vágtam a vádlijára. Több napig véraláfutásos volt.
Viszont nem baszogattak utána rexezés közben.
Nagyon türelmes vagyok, de ha egyszer valaki a végletekig tol, akkor hirtelen fogy el a türelmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!