Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak őszintén! Ütöttetek már meg nőt? Ha igen miért?
Egyszer én is megütöttem, bár megérdemelte.
Szex közben meg elég sűrűn elfenekelem a barátnőm, de élvezi.
Sajnos igen. Engdtem a duhomnek es korhazba kerult. Nagyon megvertem. :( :/
Nem vagyok buszke ra.
Igen, mert mindkettőnknek bejöttek a durvább dolgok az ágyban. Más helyzetben még nem, de önvédelemből lazán megtenném. És nem, attól még nem hagynám magam megkéselni, mert valaki nő és egyes primitív emberek e mögé bújtatják, hogy ki férfi és ki nő.
És kérdező, tényleg az a kérdés, hogy miért tűri el ezt annyi nő.
ami most eszembe jut hogy láttam ilyet-
egyik unokabátyámnál voltam akinek van felesége,kisgyereke és ahogy észrevettem a feleségének a gyerek volt a pajzs.
amikor ott volt a gyerek-az sem zavarta,hogy én ott vagyok-úgy beszélt a bátyóval,mint a sz-arral.
bicskanyitogatóan provokálta a balhét amit a bátyó csak nyugtázott,és szívta a fogát,meg annyit mondott,hogy ne már a gyerek előtt,de ez csak olaj volt a tűzre.
ez ment déltől estig.
aztán lefeküdt a gyerek és a nő akkor is tovább folytatta a kötözködést,meg még ivott is kicsit és akkor eljárt nagybátyám keze és lekevert neki egyet,mert már tűrhetetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!