Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy öszintén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy öszintén elmondom a páromnak a problémámat és nem érdekli?

Figyelt kérdés

23L (én) vagyok ő 30.

Én úgy tudom, ahoz h működjön egy kapcsolat kell a kommunikáció, ezért őszintén felsoroltam a páromnak ,hogy mégis min kéne változtatni a kapcsolatunkon , de ő azt mondta ,hogy ne hisztizzek már ő ennyit tud nyújtani nekem .Nem is próbál meg többet,nem látom az igyekezetet.Múltkor is kiabált velem inkabb..és csak elmondja,ami az ő véleménye nekem nincs igazam soha!

1 éve vagyunk együtt az utóbbi 2 hónap lett ilyen mert úgy erzem keveset törődik velem mióta előléptették stb..

2018. jan. 23. 23:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert valószínűleg lesz*rja a véleményed emellett pedig elmondta, hogy ő ennyit tud nyújtani neked. Megszoksz vagy megszöksz.
2018. jan. 23. 23:08
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Biztos, hogy olyan egetrengető problémák ezek, amiken érdemes pörögni? Kell a kommunikáciò, de nagy hiba minden apróságot felhánytorgatni. Te pl.gratuláltál neki az előléptetéshez? Úgy őszintén, teljes szívből. Elmondtad neki, mennyire büszke vagy rá, hogy ezt elérte? Amúgy büszke vagy rá? Egy kicsit éreztesd vele, hogy ő A Férfi, akire felnézel. És Te pedig legyél a csodálatos Nő. A Nő, aki amellett, hogy építi a saját karrierjét, stabil hátországa a férfinek. Ha azt akarod, hogy fantasztikus nőként bánjon veled a barátod, viselkedj fantasztikus nőhöz méltóan.
2018. jan. 23. 23:27
 3/5 anonim ***** válasza:
41%

Tipikusan az az eset, amikor jól jön az idősebb és dolgozó férfi. Nos, a dolgozó férfi dolgozik és vannak húzósabb időszakok. Ha valaki ezt választja, akkor fogadja el.

Amúgy milyen dolgokban kéne változnia?

2018. jan. 23. 23:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Talán mert neki is van elég.
2018. jan. 24. 00:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Volt 10 jó hónapod. Több nem lesz -vele biztosan.
2018. jan. 24. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!