Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha ez kiderülne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha ez kiderülne?

Figyelt kérdés
Kiderülne, hogy a párod valakivel facebookon olyan üzenetváltásba keveredne, ahol szinte "megd*gják" egymást szavakkal. Mit gondolnál a párodról?
2018. ápr. 17. 14:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
35%

Már vártam mikor lesz a kérdező a hibás, meeeeert hogyan jutott már ugyan hozzá?

Ez a lényeg neked csak? Nem az ami ott állt?

Majd már bocsánatot kérünk ha rájövünk, hogy megcsalnak, mert én vagyok a hibás ha belenézek és ilyennel szembesülök. Nem az, hogy ő verbális szexet folytat valakivel aki nem én vagyok a hátam mögött...

Idióta!

Kérdező!

Én lehet az útját ott helyben kiadnám. Egy dolog nézegetni is, de ez...! Ezt már nem nyelném be. Nincs az a mentség nekem. Ha hiányérzete van azt akkor nekem mondja meg, ne máshoz rohanjon egyből. Ha meg más kell, minek van velem? Önbizalom növelő tréninget meg lehet máshogy is csinálni. Nem elég egy halovány flört, ha már "muszáj"...?

2018. ápr. 18. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!