Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha ez kiderülne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha ez kiderülne?

Figyelt kérdés
Kiderülne, hogy a párod valakivel facebookon olyan üzenetváltásba keveredne, ahol szinte "megd*gják" egymást szavakkal. Mit gondolnál a párodról?
2018. ápr. 17. 14:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
szakítás
2018. ápr. 17. 14:40
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
Nem hiszem, hogy el tudnám nézni...
2018. ápr. 17. 14:57
 3/11 anonim ***** válasza:
29%

Megkerdeznem, hogy törtent -e elöben is barmi. Ha nem, akkor az is erdekelne, hogy mi mozgatja a fantaziajat, mi hianyzik neki kettönk intimitasabol?

Megertem, hogy barmennyire boldog vagy egy parkapcsolatban, neha jol esik, az a bizonyossag, hogy nem csak a parodnak vagy vonzo es mas is vagyik rad. Ha az a helyzet, hogy egyszerüen kellett az egojanak egy kis simi, akkor nem is csinalnek belöle ügyet. Kritikusan neznem, mennyire langol a szenvedely kettönk között es inkabb ügyelnek arra, hogy mellettem is kivanatosnak es vonzonak erezze magat.

Ha elöben is törtent valami, valoszinüleg keptelen lennek folytatni vele.

2018. ápr. 17. 15:05
 4/11 A kérdező kommentje:
Utolsó! Te bírnád a megaláztatást? Gondolj bele, hogy szereted, imádod és másra csorgatja a nyálát.
2018. ápr. 17. 15:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Megkérdezném, hogy találkozott-e valami új fantáziával, amit ki szeretne velem próbálni.
2018. ápr. 17. 15:24
 6/11 anonim ***** válasza:
29%

Amit irtal, azt meg nem tartom megalazonak.

Termeszetesen függ attol, hogy pontosan mit ir a parom. Ha barmi arra utalna, hogy mar tul is vannak egy valodi együttleten, vagy azt irja, hogy kilepne a parkapcsolatbol, vagy keresi az alkalmat, hogy talalkozzanak, akkor mas a helyzet. Ez esetben nem allnam el az utjat. Esetünkben baratnöm tudja, hogy nem azert vagyok vele, mert nem boldogulnek egyedül vagy nem akadna mas jelentkezö. Azert van velem, mert ö ezt szeretne. Ha pedig mar nem szeretne, akkor örültem az együtt töltött idönek es tovabb elem az eletemet. Ez nem jelenti azt, hogy nem szeretnem, csak nem sugallom fele azt, hogy szüksegem lenne ra. Ezert ugy gondolom (es remelem), ha ugy gondolja, massal boldogabb, akkor nem titkolozna, mert tudja, hogy nem allnam utjat a boldogsaganak.

De egy kis fantazialas egy idegennel, ami nem hagyja el a kepzelges szintjet, nalam meg nem eri el azt, hogy megalazottnak erezzem magam.

2018. ápr. 17. 15:35
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Csalódnék benne, hogy ha valami hiányzott neki, vagy úgy gondolta, hogy azt eddig nem adtam meg, akkor nem hozzám fordult vele, nem velem beszélte meg, hanem ilyen eszközökhöz fordult.

Nem értem, hogy miért olyan nehéz a másikkal, aki a társunk, közölni, hogy mi hiányzik, min kellene közösen változtatnunk, hogy jobb legyen. Helyette gyáva, gyenge módon megcsal, vagy készül megcsalni valakivel. Nekem ilyen jellemtelen ember a továbbiakban nem kellene.

2018. ápr. 17. 16:45
 8/11 anonim ***** válasza:
22%

Nincs is jobb egy kiegyensulyozott eszmecserenel, ahol több szempontbol megközelitenek egy temat.

Termeszetesen a par szavas itelkezes a hasznos es nem egy kifejtett velemeny.

Tessek, ezennel adok meg egy lehetöseget, hogy ne talald hasznosnak a raforditott idömet.

Ha az lenne a velemenyem, hogy "Tedd ki az utcara, nem erdemel az tarsat!" akkor ugye az a helyes valasz a kerdesre?

Ahogy irtam, szamit, hogy milyen szinten melyült el a virtualis beszelgetes. De, akinek egy ilyen kepes felrugni a kapcsolatat, az vagy nem rendelkezik eleg önbizalommal, hogy kepes legyen tultennie magat ilyesmin vagy ketsegbe ejti a gondolat, hogy nem kepes kielegiteni parja igenyeit. Igy vegül is nem is az a hibas, aki irkal az intimitasrol, hanem igazabol az, aki mellett hiaba vagyakozik erre valaki!

Tessek! Ugy altalanositva! Hasznos? Nem? Tedd meg, amit tenned kell, ha ez enyhit akar egy pillanatig is a nyomorusagodon!

Szivesen ;)

2018. ápr. 17. 16:49
 9/11 anonim ***** válasza:
49%

Ezeket az eszmefuttatásaidat közlöd a barátnőddel is? Hogy ő a hibás, és tulajdonképpen neki kellene szégyellnie magát, amiért te össze-vissza megcsalod? Hogy ennyire alkalmatlan kapcsolatra, ennyire rossz az ágyban, nincs izgalom benne?

Vagy csak lapítasz, a szemébe hazudsz, és elhiteted vele, hogy te milyen boldog vagy mellette, hogy esélye se legyen változtatni valamin, ha ő is szeretné, mert ő sem érzi boldognak magát melletted, csak megjátssza, ahogyan te?

2018. ápr. 17. 17:07
 10/11 anonim ***** válasza:
32%
Már bocs, de ez hogy derült ki? Oké, hogy megkérdezed, mit gondolnánk a párunkról, de azért az is érdekes, miként jutottál ehhez az üzenetváltáshoz. Nem hinném, hogy túl egyenes módon. Szóval, mindenkiben lehet hiba.
2018. ápr. 17. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!