Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az a legtöbb nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az a legtöbb nő baja, hogy nem tud apát választani?

Figyelt kérdés

Bővebben:

Ismeretes az állapot amikor az ember lányának viszket az a bizonyos. Olyankor jön a nagy szerelem, akinek így helyes, úgy izmos, tök jó arc, aranyos... szóval ideig óráig el lehet vele henteregni, szórakozni. Még esetleg párkapcsolatra is alkalmas.

De! Amikor az ember már ott tart, hogy családalapítás ahhoz már kevés amit a férfi nyújt. Sok nő csak a puszta reményre alapozza (elvégre aki nem mer nem nyer) a jövőjét, és szándékosan félresöpri az intő jeleket, vagy úgy gondolja majd egy gyerek szorosabbra fűzi a szálakat, megkomolyodik...stb.

Ahelyett, hogy belátnánk vannak férfiak akik alkalmatlanok apának. Hetyegni lehet velük és még baba nélküli kapcsolatban is elvannak, de azt kifújt. Ennél több talent kell egy családhoz különben feladja az első bajra.

Ha a nők sokkal felelősebben választanának apajelöltet, ahol inkább nyom a latba a zord tények, és kevésbé, hogy ki után lüktet a ... akkor kevesebb lenne a csonka család, elvált/kidobott anyuka?

2018. ápr. 14. 14:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
62%
Én nem tudtam jó apát választani, ez tény.Az is tény, hogy a volt férjem nem rendelkezett az általad leírt külsővel, sőt, kifejezetten a csúnya férfiak kategóriájába tartozott.Ennek ellenére a megye Casanovája volt.
2018. ápr. 14. 14:42
 2/16 anonim ***** válasza:
19%
Ez nem így működik. A nuni felül írja a józan észt.
2018. ápr. 14. 14:42
 3/16 anonim ***** válasza:
21%
vhogy így..
2018. ápr. 14. 14:43
 4/16 anonim ***** válasza:
82%

Mi van, senki nem akar veled gyereket vállalni? Vagy nem jut neked nő?

Sokéves kapcsolatba vállaltunk gyereket, végül mégis elváltunk. Azóta mindkettőnknek új párja lett, boldog házasságban élünk, de egyikünk sem bánta meg a gyereket, akit anno közösen vállaltunk.

2018. ápr. 14. 14:47
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én egy kedves, normális, 165cm magas átlagos arcú férfit választottam. Vagyis beleszerettem, mert az ember lánya általában szerelembe esik és nem választ. Szóval szerettem, nem volt Casanova, nem csalt meg. De rám unt és tönkrement a házasságunk. Ki gondolta volna akkor? Amikor ő is olyan szerelmes volt....hát, ez van. Előre nem látjuk a jövőt. Sosem gondoltam volna hogy valaha elvált anyuka leszek.
2018. ápr. 14. 14:48
 6/16 A kérdező kommentje:

" sőt, kifejezetten a csúnya férfiak kategóriájába tartozott"

Nem azon van a hangsúly, hogy ő e a kárpátmedence legnagyobb szexistene, mert én is megéltem már, hogy egy nem kimondottan vonzó férfi lett a mindenem amikor elkapott a szerelem. Az az alap hogy megszépül az ember, ha rózsaszín a szemüveg.

2018. ápr. 14. 14:50
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Kikérem magamnak ezt az általánlsítást, soha nem olyat kerestem, alivel hetyegni akartam. Akkor ismerkedek, ha hosszútávon is el tudom képzelni magam mellett az illetőt
2018. ápr. 14. 15:06
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

Van ebben igazság, de a másik oldal se jobb.

Apa jó férj, remek apa, csak épp tutyi-mutyi szerető.

2018. ápr. 14. 15:10
 9/16 anonim ***** válasza:
75%
Mindkettő fontos. Akit nem tartunk elég vonzónak, azzal már a gyereket összehozni is "kínzás" és a szexualitás hiánya megölné a házasságot egy idő után, és mindenki keresne olyat aki után "lüktet a bizonyos.
2018. ápr. 14. 16:07
 10/16 anonim ***** válasza:
76%
Köszönjük a magvas életfilozófiát.
2018. ápr. 14. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!