Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme a nőt választani a barátság helyett?
Normális ember nem választ. Egy normális kapcsolat mellett marad hely a barátoknak is.
Ha pedig valaki választás elé állít, akkor azt kell választani, aki nem állított választás elé.
Egy aprócska baj van.
A barátság nem olyasmi, amit ha épp van valakid, akkor kidobhatsz, majd amikor épp szükséged van rá, akkor újra elővehetsz.
Ha normális a barátnő, akkor nem kell választanod.
Ha normálisak a barátok, akkor nem hagyják, hogy válassz.
Ha felmerül benned, hogy otthagyod, akkor hagyd ott!
Ha vissza akarod kapni őket, ébredj fel! Nem játszótéren felejtett játékok, hanem emberek. Speciel én nem bíznék meg benned soha többé.
Az éremnek két oldala van. Kíváncsi lennék, hogy a barátnőd miért állított választás elé. Mert ez nem mindegy.
Akárhogyis, szakítsatok. A volt havernőidet meg felejtsd el, ahogy írták nem játékszerek. Ha meg azért szakítottad meg velük a kapcsolatot, mert olyanokat írtak, ami jogosan sértette a barátnőd, akkor szerezd őket vissza, mert megérdemlitek egymást.
ebben az esetben szerintem nincs értelme a nőt választani. elvégre eltilt a barátaidtól, és már nem is vagy úgy oda érte. választás elé állítani a másikat elég suttyó dolog, már ezért szakítást érdemelne egyébként.
egyébként én a páromat választanám, ő a legjobb barátom is. de ha választás elé állítana, biztosan kiröhögném.
Szerintem te még nem tudod mit akarsz v kit akarsz. Majd ha felnőtt férfi leszel rájössz, hogy a szerelem v a barátság nem kósza érzelmek. Nem kell, hogy egymást kizárják. Nálad a barátság szerintem inkább csak flört volt, a szerelem pedig kéjvágy, ami idővel halványult a barátnőd iránt.
Menj vissza a régi csajokhoz, oda vagy való!!!
Szerintem ez nagyon helyzetfüggő.
Miért választottad a párodat, és hagytad el a barátaidat? A párod választás elé állított? Vagy te döntöttél úgy, hogy nem kellenek?
Vagy valami úton módon kiderült, hogy mégse olyan jó barátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!