Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek így iránta? Hogyan kezeljem ezt a helyzetet és egyáltalán miez?
kb 1 hete nincsen türelmem a barátomhoz...és valamiért nem élvezem annyira az együtt töltött időt. Ma is itt volt-most nagyon beteg vagyok-de elküldtem, mert egyszerűen nincsen kedvem hozzá, nem tehetek róla.
Akarok pár napot csak egyedül.
Nemtudom mivan velem, mostanában mindenkivel bunkó vagyok, hisztizek, a barátomban is csak a hibákat veszem észre.:S
DE azt vettem észre hogy barátom elkezdett papucsosodni, és ez annyira kiábrándító:S Én nemtudom mivan vele, kb 1 hónapja ilyen, nem igy ismertem meg. Mit tehetnék ez ellen?
7 hónapja járunk.... normális az, ha így érzek most? Vagy ez most micsoda?
De szakítani nem akarok...mert megbánnám
meg az utóbbi napokban viszonzom a csókot, ha ő adja, de nemnagyon élvezem... kb 2-3 napja van ez.
nemtudom mivan velem, nincsen kedvem semmihez és senkihez.
Hát akkor tölts el pár napot egyedül(most amúgy is beteg vagy, ahogy írtad), ha az segít, aztán remélhetőleg megváltozik a véleményed, a fiú meg szeret, ennyi, szerintem örülj neki. Lehet, hogy csak ilyen átmeneti hangulatingadozásod van, ez bárkivel előfordulhat, aztán majd meglátod hogyan alakulnak a dolgok.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!