Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kivanom a férjem, mit tegyek?
13 éve vagyunk együtt, de nem birom már eliselni ha hozzámér!e
Egyáltalán nem kivanom, szeretnem ha ez másként lenne de hiába probálom nem megy! Nem érzek semmit, ö pedig nemérti hogy folyamatosan elutasitom! Ha rászánom magam neha-neha, akkor pedig fekszem csak, es alig varom hogy vége legyen! Hogy változtathatnám ezt meg? Csak értelmes, gunyolodástol mentes válaszokat kérnék! köszönöm!
Semmit. Ezt nem lehet kierőszakolni.
A házasságodnak vége. Természetesen megteheted, hogy elviseled a helyzetet, de érdemes lenne továbblépni.
Ha már ott tartasz, hogy nem bírod elviselni, ha hozzád ér, akkor nagyon nagy a baj.
Vagyis nem biztos, hogy vége. Igazából az a helyzet, hogy te már nem vagy szerelmes a férjedbe, ezért nem kívánod. Legalábbis én így gondolom. Ha akarod, akkor próbáld vele megbeszélni a dolgot, hogy változtasson, mert neki kellene elérni, hogy újból belé szeress.
Ha ez semmiképpen nem megy, a válás lenne a megoldás
(előző voltam)
Szerintem a szerelem nem gyakorlása miatt kiszerettél belőle, e nélkül, és a ténnyel, hogy ez nála is lezajlott, így ő is teljesen máshigy kezel, nem igazán érdekel. Ez addig folytatódott, míg elkezdett nyűg lenni. E érzés fajult idáig. A kényszer, nem akarás, nem szerelemmel való szeretés, és már a szeretet gyenge gyakorlása is van, az ő oldaláról való változás ugyane folyamatok miatt, és szinte mellékesen a szexualitás elnyomása idáig tud vezetni.
Menjetek el párterápiára.
Randizzatok. Ismerjétek meg magatokaglt és egymást. Jó emberek vagytok, x éve még láttátok és szerelembe tudtatok esni. Csináljátok meg megint. Addig és kérd a megértését, hogy jelenleg neked nagyobb gondod van a kapcsolatotok felé, mint neki.
Ha kell segítség, írj rám. De nem fogom ezt vezetni élőbe, ne azért írj, ha írsz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!