Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem kivanom a férjem, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kivanom a férjem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

13 éve vagyunk együtt, de nem birom már eliselni ha hozzámér!e

Egyáltalán nem kivanom, szeretnem ha ez másként lenne de hiába probálom nem megy! Nem érzek semmit, ö pedig nemérti hogy folyamatosan elutasitom! Ha rászánom magam neha-neha, akkor pedig fekszem csak, es alig varom hogy vége legyen! Hogy változtathatnám ezt meg? Csak értelmes, gunyolodástol mentes válaszokat kérnék! köszönöm!

2018. ápr. 3. 20:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
El kell válni.
2018. ápr. 26. 23:53
 22/25 anonim ***** válasza:

Semmit. Ezt nem lehet kierőszakolni.

A házasságodnak vége. Természetesen megteheted, hogy elviseled a helyzetet, de érdemes lenne továbblépni.

Ha már ott tartasz, hogy nem bírod elviselni, ha hozzád ér, akkor nagyon nagy a baj.

2018. ápr. 27. 01:54
 23/25 anonim ***** válasza:

Vagyis nem biztos, hogy vége. Igazából az a helyzet, hogy te már nem vagy szerelmes a férjedbe, ezért nem kívánod. Legalábbis én így gondolom. Ha akarod, akkor próbáld vele megbeszélni a dolgot, hogy változtasson, mert neki kellene elérni, hogy újból belé szeress.

Ha ez semmiképpen nem megy, a válás lenne a megoldás

(előző voltam)

2018. ápr. 27. 02:19
 24/25 anonim ***** válasza:
Ezzel nincs mit tenni,én sem kívánom a férjemet már évek óta.Szeretőt tartasz,elválsz vagy szenvedsz tovább,más lehetőség nincs.
2018. ápr. 27. 06:02
 25/25 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem a szerelem nem gyakorlása miatt kiszerettél belőle, e nélkül, és a ténnyel, hogy ez nála is lezajlott, így ő is teljesen máshigy kezel, nem igazán érdekel. Ez addig folytatódott, míg elkezdett nyűg lenni. E érzés fajult idáig. A kényszer, nem akarás, nem szerelemmel való szeretés, és már a szeretet gyenge gyakorlása is van, az ő oldaláról való változás ugyane folyamatok miatt, és szinte mellékesen a szexualitás elnyomása idáig tud vezetni.

Menjetek el párterápiára.

Randizzatok. Ismerjétek meg magatokaglt és egymást. Jó emberek vagytok, x éve még láttátok és szerelembe tudtatok esni. Csináljátok meg megint. Addig és kérd a megértését, hogy jelenleg neked nagyobb gondod van a kapcsolatotok felé, mint neki.

Ha kell segítség, írj rám. De nem fogom ezt vezetni élőbe, ne azért írj, ha írsz. :D

2018. ápr. 27. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!