Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem kivanom a férjem, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kivanom a férjem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

13 éve vagyunk együtt, de nem birom már eliselni ha hozzámér!e

Egyáltalán nem kivanom, szeretnem ha ez másként lenne de hiába probálom nem megy! Nem érzek semmit, ö pedig nemérti hogy folyamatosan elutasitom! Ha rászánom magam neha-neha, akkor pedig fekszem csak, es alig varom hogy vége legyen! Hogy változtathatnám ezt meg? Csak értelmes, gunyolodástol mentes válaszokat kérnék! köszönöm!

2018. ápr. 3. 20:21
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
64%

Pörgesd magadban végig, hogy mi ennek a pontos oka, nagyjából mikorra tudod belőni, hogy már máshogy kezdtél érezni iránta.

Mert értem én, ha a szerelem elmúlik, de ha abból a feltételezésből indulunk ki, hogy az ember olyannal jön össze akit szexuálisan is kíván akkor valahol változnia kellett valaminek elég radikálisan, hogy már abszolút ne kívánd.

Mással sem kívánod/kívánnád vagy csak vele nem?

2018. ápr. 3. 20:24
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

a szexet sem kívánod, ha látsz egy férfitestet tévében, neten, felizgat?

magyarán arra kérdezek rá, hogy a férjeddel való szexet utasítod csak el, vagy a szexet általában?

történt valami változás a férjeddel? elhízás, ápolatlanság, intim higiéne, betegség?

vagy veled, a te testeddel vmilyen változás?

magadat vonzónak tartod, elégedett vagy a testeddel?

egyéb programokat (beszélgetés, közös hobbik) sem szereted a férjeddel csinálni?

sok a kérdés, sok gyökere lehet, neked kell a mélyre ásnod, akár egy szakemberrel, ha egyedül nem megy.

2018. ápr. 3. 20:40
 3/25 A kérdező kommentje:
csak vele nem, de elnyomom magamban inkabb a szexualis vágyaimat!nem akarom megcsalni
2018. ápr. 3. 20:40
 4/25 anonim ***** válasza:
25%
minek vagy vele? szenvedni? ez nem kapcsolat,sok boldogságot,idióta.
2018. ápr. 3. 20:52
 5/25 A kérdező kommentje:
3 gyerek
2018. ápr. 3. 20:58
 6/25 A kérdező kommentje:
ö miattuk
2018. ápr. 3. 20:58
 7/25 anonim ***** válasza:
53%

de a 3 gyereknek milyen példát mutatsz, hogy készíted fel őket az életre, és a jövőbeli párkapcsolataikra?

mi lesz az üzeneted számukra, hogy tűrjenek, szenvedjenek, mondjanak le mindenről a család érdekében?

hogy akkor is feküdjenek a férjük alá, ha szexuálisan undorodnak tőle?

szerintem válj el.

tudod én 3 műszakot is vállalnék egy gyárban, és lemondanék az anyagi kényelemről, ha a tét az önbecsülésem és függetlenségem visszaszerzése lenne.

a férjed fizeti a tartásdíjat majd, nem fogtok éhen halni.

2018. ápr. 3. 21:07
 8/25 anonim ***** válasza:
73%
napi emlékeztető, hogy nem szabad megházasodni és gyereket csinálni
2018. ápr. 3. 21:07
 9/25 anonim ***** válasza:
13%
Én kerestem egy pasit és néha összejöttünk. Végülis egyszer élünk. Attól kezdve nem szexeltem otthon.
2018. ápr. 3. 21:40
 10/25 anonim ***** válasza:
26%
én sem kívánom a férjem! amikor 2 éve rátukmáltam magam, hogy lefeküdjünk. uhh. elhánytam magam a végefelé. majd vigasztalhatatlanul bőgtem, soha többé nem fekszem le vele.
2018. ápr. 3. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!