Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kivanom a férjem, mit tegyek?
13 éve vagyunk együtt, de nem birom már eliselni ha hozzámér!e
Egyáltalán nem kivanom, szeretnem ha ez másként lenne de hiába probálom nem megy! Nem érzek semmit, ö pedig nemérti hogy folyamatosan elutasitom! Ha rászánom magam neha-neha, akkor pedig fekszem csak, es alig varom hogy vége legyen! Hogy változtathatnám ezt meg? Csak értelmes, gunyolodástol mentes válaszokat kérnék! köszönöm!
Pörgesd magadban végig, hogy mi ennek a pontos oka, nagyjából mikorra tudod belőni, hogy már máshogy kezdtél érezni iránta.
Mert értem én, ha a szerelem elmúlik, de ha abból a feltételezésből indulunk ki, hogy az ember olyannal jön össze akit szexuálisan is kíván akkor valahol változnia kellett valaminek elég radikálisan, hogy már abszolút ne kívánd.
Mással sem kívánod/kívánnád vagy csak vele nem?
a szexet sem kívánod, ha látsz egy férfitestet tévében, neten, felizgat?
magyarán arra kérdezek rá, hogy a férjeddel való szexet utasítod csak el, vagy a szexet általában?
történt valami változás a férjeddel? elhízás, ápolatlanság, intim higiéne, betegség?
vagy veled, a te testeddel vmilyen változás?
magadat vonzónak tartod, elégedett vagy a testeddel?
egyéb programokat (beszélgetés, közös hobbik) sem szereted a férjeddel csinálni?
sok a kérdés, sok gyökere lehet, neked kell a mélyre ásnod, akár egy szakemberrel, ha egyedül nem megy.
de a 3 gyereknek milyen példát mutatsz, hogy készíted fel őket az életre, és a jövőbeli párkapcsolataikra?
mi lesz az üzeneted számukra, hogy tűrjenek, szenvedjenek, mondjanak le mindenről a család érdekében?
hogy akkor is feküdjenek a férjük alá, ha szexuálisan undorodnak tőle?
szerintem válj el.
tudod én 3 műszakot is vállalnék egy gyárban, és lemondanék az anyagi kényelemről, ha a tét az önbecsülésem és függetlenségem visszaszerzése lenne.
a férjed fizeti a tartásdíjat majd, nem fogtok éhen halni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!