Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem kivanom a férjem, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kivanom a férjem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

13 éve vagyunk együtt, de nem birom már eliselni ha hozzámér!e

Egyáltalán nem kivanom, szeretnem ha ez másként lenne de hiába probálom nem megy! Nem érzek semmit, ö pedig nemérti hogy folyamatosan elutasitom! Ha rászánom magam neha-neha, akkor pedig fekszem csak, es alig varom hogy vége legyen! Hogy változtathatnám ezt meg? Csak értelmes, gunyolodástol mentes válaszokat kérnék! köszönöm!

2018. ápr. 3. 20:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%

Először is sajnálom,nagyon sok nő panaszkodott itt ezért,de én a férjedet jóbban sajnálom,mint téged.

Számomra felfoghatatlan,hogy sok nő attól az embertől undorodik,akibe szerelmes volt,,három gyereket hozott össze és saját elmondásod alapján nem a férjed változott meg(külső vagy belső tulajdonságaiban).

Mit szerettél benne évekkel ezelőtt,miért mentél hozzá?Ezek az érzések teljesen eltűntek?

Azt mindenki tudja,hogy az első években,hónapokban érzett lángolás eltűnik,pár év után más alapokra helyeződik át egy kapcsolat.

Próbáld meg nem a hibáit keresni,az minden embernek van.Több közös programot szervezzetek!

Szerintem ha 13 évvel ezelőtt egy másik emberrel kötöttél volna házasságot,akkor is ez lenne most az eredmény.Emiatt most a férjed fog szenvedni,vagy a szexhiány miatt,vagy mert elszakítod őt a gyermekeitől,mert te meguntad.

2018. ápr. 3. 22:02
 12/25 anonim ***** válasza:
74%
Azért 3 gyerek esetén valamit kellene mondanod arrol, hogy miota és miért nem kivánod? Mi és hogyan változott?
2018. ápr. 3. 23:00
 13/25 anonim ***** válasza:
41%

Nalunk is volt ilyen de a dolog rendbejott mert visszafogyott a normalis allapotara -25 kilo. Elhizva egyszeruen undorodtam tole es szex utan mindig bogtem, aztan lett szeretom, aztan a ferjem lefogyott.

Lassan elkezd tunik szexelni es meg nem olyan amilyen anno volt-de mar nem undorodom tole es nem sirok szex utan:-)

A kerdes az h nalad ezt mi valtotta ki?

2018. ápr. 4. 00:26
 14/25 anonim ***** válasza:
16%
én sem kívánom már 20 év után. azért tartok mellette olyat, aki kívánok. a gyerek miatt lakunk együtt csak.
2018. ápr. 4. 09:19
 15/25 anonim ***** válasza:
45%
Na ezért nem értem én a nőket. Elhanyagoljátok a férjeiteket, ők meg csak pilláznak mint a hal a szatyorban. Természetesen ezek csaj újabb problémák forrásai lesznek. Én úgy gondolom, hogy nem csak a külseje miatt lehet hányingert és sírógörcsöt kapni, hanem a személyisége miatt is. Nem egyszerűbb lenne mindezeket elmondani? Aztán jönnek a szeretők, akik alapvetően az izgalmas rosszfiúk... Ha ellenkező esetben a férj menne egy nőhöz, akkor ő az utolsó szemét, aki megcsalja a feleségét. A nagy feminizmus... ja, és pontosan a női elutasítások miatt mennek félre a normális családapák is. Azért ez elgondolkodtató!
2018. ápr. 4. 21:15
 16/25 anonim ***** válasza:
Beszélj vele erről, mondd el neki, hogy nem kívánod már úgy mint régen és szeretnéd ha valamiben változna. Ha tudsz mondani olyan területet amiben tudna javulni és ő nyitott erre, akkor az mindkettőtök számára pozitív lesz.
2018. ápr. 5. 12:29
 17/25 anonim ***** válasza:
48%
A 15-össel értek egyet. Bas*ki leszarjátok a férjeiteket, kommunikálni nem is próbáltok, talán nem is tudtok, ezért inkább szanaszét csaljátok, de még így is, hogy hűtlenkedtek ti is, ha az elhanyagolt érzelmileg is negligált férjetek is megcsalna titeket, vagy akár még tisztán közölné veletek, hogy válna, akkor ő lenne a szemétláda és brühühü szegény ti. (A másik nő aki meg esetleg megbecsülni meg egy ordas kva) És akkor jön, hogy csak nyugodtan fizessen a köcsöge, de a gyerekeit nem látja többet. Ti nők szégyene.
2018. ápr. 7. 00:34
 18/25 anonim ***** válasza:
27%
Az osszes parkapcsolat/hazassag manapság megba.s.z.o.d.i.k
2018. ápr. 26. 22:03
 19/25 anonim ***** válasza:
60%

Nőként olvasom ezt a kérdést és egyszerűen döbbenet de komolyan... nem csak a kérdező, de néhány női válaszoló is..

13 év nem olyan sok idő. Itt az eredménye mikor a sok agyhalott lány felületesen választ magának párt...de hogy tudtál valaha akkor szexelni vele?? Ne haragudj de nem értem hogyan lehet ez, el sem tudom képzelni h 13 év után ne ugyanúgy kívánjam a párom akár pocakosan stb... most is szőrös, munka után büdösen jön haza, én szaladok hozzábújni, csöppet sem érdekel hogy piszkos és büdös, utána közösen úgyis lezuhanyzunk.

Feltételezem h nálatok már volt gond az elején is...

Fogalmam sincs h mit csinálj. Sajnálom a férjed, igazából téged is, jobb lenne nektek talán külön.

Imádkozom hogy ez velem soha ne történjen meg...

2018. ápr. 26. 22:38
 20/25 anonim ***** válasza:
58%

Egy férjes barátnőm van. 13 éve házasok. Ő is így van a férjével, attól is kirázza ahideg ha hozzáér.

Azt mondja hogy a férje úgy gondolja hogy a szex jár neki. Melléfekszik és rögtön be ajarja dugni. Napközben csak elvan magának, semmi kedveskedés vagy flört, semmi bókolás vagy romantika.

A férfiaknak tisztában kellene lenni azzal hogy egy nőt minden egyes nap meg kell hódítani, el kell varázsolni akkor is ha 10-15 éve él vele.

A szexet pedig nem kell úgy kezelni hogy ez jár nekem és leveszem mert ez az enyém. De előjáték se hódítás csak durr-bele bumm.

Persze hogy eleinte nem az igazi, utána már fáj is aztán pedig undorodik még az érintésétől is.

2018. ápr. 26. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!