Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta, ha kövér leszek el fog hagyni. Nagyon rosszul esett ez. Mit csináljak?
Ezzel pont az elhízott emberek meg akik beletunyulnak a kapcsolatba takaróznak ezzel a hülyeséggel.
Három gyereket szültem és nem híztam el! És én jöttem a feltétel nélküli szeretettel.
Már elnézést, de az emberek többsége (nemtől függetlenül) nem azért szokott elhízni, mert talált magának párt és hirtelen direkt kétezer kalóriával többet eszik hanem ugyanúgy étkezik mint addig kb és az évek elteltével ezt megszívja. (leszámítva a megszaporodó társas összejöveteleket és azt a tényt, hogy párkapcsolatban az ember lánya süt-főz mert azt elvárják, de akkor meg ő ne egyen vagy mi?)
Mert az ötven kilós lányt senki nem szólja meg a mekiben vagy pizza evésnél, de amikor ugyanaz a lány negyven évesen hetven kiló, akkor már megszólják. Ha vékony valaki alapból feltételezik, hogy odafigyel magára, pedig csak fiatal és ilyen típus. Na mindegy, ez nem változtat a tényen. Ha ő is hízik és engem ez nem zavar, ne zavarja őt sem, vagy ha életmódot váltok legalább támogasson és ne az legyen, hogy neki mindegy, de azért a pörkölt meg a sütike meglegyen neki.
Mondjuk ne hízz el? Neked is jobb lesz úgy, hidd el.
Kicsit erős ilyet mondani, de én alapból nem látom mi ebben olyan felháborító. Nem akar ronda társat magának és a kövérség nem szép. Nem kérek plus size modellekről képet, köszönöm, se enyhén túlsúlyos de csinos lányokról. A kérdésben kövérség volt, arról is beszélek, nem magukat kövérnek érző, de amúgy okés emberekről. Azért a legtöbben nem a pajzsmirigyük meg a természet egyéb csapásai miatt híznak el, hanem mert leszarják. Azt meg senki nem köteles tűrni, hogy rákényszerítsék a rondaság elfogadását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!