Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta, ha kövér leszek el fog hagyni. Nagyon rosszul esett ez. Mit csináljak?
,,Feltétel nélküli szeretet" ezt gyorsan felejtsétek el.
Ezzel pont az elhízott emberek meg akik beletunyulnak a kapcsolatba takaróznak ezzel a hülyeséggel.
Pedig a kapcsolat olyan mint egy jó munkahely vagy egy vállalkozás,folyamatosan résen kell lenni fejlődni mindkét félnek,folyamatosan megújjulni,és folyamatosan szexynek maradni.
Ez az utolsó a legfontosabb mert a magyarok ebben jócskán szenvednek hiányt,főleg női oldalról akik amint kapcsolatba kerülnek tisztelet a kivételnek(hálistennek nekem a kivétellel volt mkndig is dolgom egyszer nem,de az a kis csaj repült két lábbal) szépen elengedik magukat,behíznak,már nem hordanak magassarkút,haját már nem ápolja levágatja,nem jár edzeni,eszi a szemetet.
Aztán persze a mocskos férfi aki félre mer k_rni vagy szóva meri tenni.
,,Szeretsz elfogadsz így is" - pont erre nem vonatkozik mert én egy csinos szexi nőt ismertem meg,nem egy pörsent hasút.
Ez inkább arra vonatkozik,hogy például engem a kisebb mellek nem zavarnak,tehát kisebb mellekkel ismertem meg a nőt,de elkezdeném b_szogatni,hogy miért nem nagyobbak a mellei.
Na itt él ez a mondás,mivel eleve így ismertem meg az adott nőt.
Na ezért jó, hogy engem kövéren ismert meg a párom és így is kellettem neki barátnőnek :D soha nem tett rám egyetlen rossz megjegyzést sem, az meg, hogy fogyok, csak plusz öröm neki. Na ezért ő az, akiben meg tudok bízni és tényleg elhiszem, hogy szeret és nem csak a külsőm miatt van velem.
Ha valaki ilyet mondana, hogy ha meghízom elhagy, akkor mondanám neki, hogy már most csomagolhat. Ilyen emberrel nem érezném biztosnak azt, hogy gyerekvállaláskor például, vagy valamilyen nehéz időszakban nem fog egyedül hagyni.
Érdekes, hogy engem nem zavart, hogy a volt férjem pocakot eresztett és hopp! felszaladt rá 10 kiló a házasságunk alatt, de őt fordítva ugyanez igen.
Pedig én elve mindig problémás alkat voltam, tehát folyamatos fogyás-hízás volt az életem, másfelől én ugye szültem, szoptattam stb. 70 kilósan ismert meg, akkor nem zavarta. Voltam utána 55 kiló is, de általában 60-65 között. Tehát tudta, hogy én ilyen vagyok. Ő meg büszke volt rá, hogy évek óta tartja a súlyát, aztán mégis meghízott. Pedig én igazodtam hozzá kaja szempontjából, azt főztem amit enni szokott stb. Ja, és amúgy a rendszeres edzés sem tetszett neki, hogy nem vele vagyok és munka után nincs kész kaja, így abbahagytam mellette. Ő nem járt mert fizikai munkát végez és az elég neki.
Van akit zavar ez, van akit nem. Ha nekem ilyet mondana egy pasi, ott az ajtó, mehet Isten hírével. Teszek magamért és az egészségemért, de ha neki ennyit jelentek én mint ember, akkor ugyanúgy otthagyna ha egy balesetben megégne a lábam, arcom stb. Mert már sajnos nem tudna hozzám vonzódni ugye....
#18 Biztos nekem szűk az ismeretségi köröm, de én egyetlen ilyen embert sem ismertem soha. Sőt, a saját bőrömön tapasztaltam, hogy emiatt hagyott el nő. Pedig, nem is azt mondtam, hogy nem akarok, csupán azt, hogy még nem most, később.
A kompromisszumra készségben igazad van. Egy kapcsolatban sokat meg kell kötni, de vannak olyan pontok amikben én például nem vagyok hajlandó kompromisszumot kötni. Nyilván ez egyénenként változó, hogy mi az, de mindenkiben ott vannak a feltételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!