Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit tegyek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek, hogy megertse a feleségem nem akarok szexet?

Figyelt kérdés

A terhessége alatt nem nagyon szexelunk, mert hát ott volt a gyerekem, így én nem igazán akartam. Aztán mire megszületett a gyerek, már nekem valahogy elment a kedvem a szextol.a hátam közepére sem kívánom és hát addig jutottam a munkahelyi stressz miatt h nem mindig működik a dolog...

4honapos a gyerekünk és eddig kétszer voltunk együtt. A feleségem viszont folyton terrorizal, hogy ő akarja és nem bírja felfogni, hogy én nem. Legutóbb már azt mondtam neki, ha mégegyszer felhozza elvalok tőle

2018. ápr. 2. 18:35
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
72%
Pedig nem fogod megúszni az orvost. Tudod az emberi test elég összetett dolog. Ha 1 dolog nem működik, akkor jó eséllyel több dolog is van, ami nem jól működik. Jelen esetben képtelen vagy az erekcióra, illetve megszűnt a libidót. Ezek nem csak önmagukban problémák, hanem egyéb, KEZELENDŐ betegségek tünetei is lehetnek. Ha 1 év alatt felszedtél 20 kg-t, akkor probléma lehet az emésztéseddel, esetleg lehet pajzsmirigy alulműködésed. Ha nem akarsz idő előtt elhalálozni, fel akarod nevelni a gyerekedet, akkor kezelni kell ezeket a problémákat. Ez a 20 kg felesleg megterheli az ízületeidet, a szívedet, a vérkeringésedet, az általános közérzetedet. Az nem megoldás, hogy elhallgattatod az asszonyt. Attól, mert nem beszélsz a problémáról, még van. Ez kb.olyan, mintha fura hangja lenne az autódnak, de nem viszed szerelőhöz, inkább felhangosítod a zenét, hogy ne halld a figyelmeztető hangot. Hiába nem veszel tudomást a hibáról, az autód előbb-utóbb szétesik. Ugyanúgy, ha nem foglalkozol az egészségeddel, szét fogsz esni Te is meg a családod is. Szét fog esni az egész életed. Elhiszem, hogy nagyon kínos azzal orvoshoz menni, hogy nem áll fel a farkad. De hidd el, látott már cifrábbat is az orvos. Nyilván nem lesz népünnepély leadni a 20kg-t, esetleg egész életedben diétát tartani, de legalább egyben maradna a családod.
2018. ápr. 3. 09:42
 32/36 anonim ***** válasza:

Utolsó jó mondja! Simán lehet valami endokrinológiai problémád is. Pajzsmirigy, vagy inzulin(rezisztencia) például. Érdemes lenne kivizsgáltatnod magadat, hogy a testi betegségek ki legyenek zárva.

Ha lelki dolog, akkor meg lehet egy (szexuál)pszichológus segítségét is kérni.

Próbáld összeszedni magad és erőt venni, hogy megoldódjanak a problémák! Ha így folytatod, arra tényleg rá fog menni a házasságod.

2018. ápr. 3. 10:37
 33/36 anonim ***** válasza:
Ha munkahelyi stressz, akkor meg azt jelenti, hogy ideje váltani!
2018. ápr. 3. 10:37
 34/36 anonim ***** válasza:
31-es nagyon jól mondja!
2018. ápr. 3. 10:39
 35/36 anonim ***** válasza:
30%

Nyugtasd meg a feleséged, hogy arányaiban még mindig nagyon jól áll! Kb. 1000 férfiből 1 aki nem akar szexelni, addig 1000 nőből 800. Ha a kisujját kiteszi az ablakon 10 kanos férfi röppen rá, bármelyik korosztályból.

Nálunk a helyzet pont fordítva van, amolyan általános. Vagyok én a férj, aki hetente legalább 1X szexelne a feleségével. Ebből valóságban tényleg megvan az egy, de csak havonta... Nekem azt mondta az asszony, hogy megértené ha félrejárnék... tehát zöld jelzést adott! Tedd ezt te is.

2018. ápr. 3. 11:17
 36/36 anonim ***** válasza:
70%
Nem hiszem, hogy az a megoldás, ha félrejár az ember... A házasságot kell megoldani, nem a szakadékot mélyíteni.
2018. ápr. 3. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!