Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek, hogy megertse a feleségem nem akarok szexet?
A terhessége alatt nem nagyon szexelunk, mert hát ott volt a gyerekem, így én nem igazán akartam. Aztán mire megszületett a gyerek, már nekem valahogy elment a kedvem a szextol.a hátam közepére sem kívánom és hát addig jutottam a munkahelyi stressz miatt h nem mindig működik a dolog...
4honapos a gyerekünk és eddig kétszer voltunk együtt. A feleségem viszont folyton terrorizal, hogy ő akarja és nem bírja felfogni, hogy én nem. Legutóbb már azt mondtam neki, ha mégegyszer felhozza elvalok tőle
Utolsó jó mondja! Simán lehet valami endokrinológiai problémád is. Pajzsmirigy, vagy inzulin(rezisztencia) például. Érdemes lenne kivizsgáltatnod magadat, hogy a testi betegségek ki legyenek zárva.
Ha lelki dolog, akkor meg lehet egy (szexuál)pszichológus segítségét is kérni.
Próbáld összeszedni magad és erőt venni, hogy megoldódjanak a problémák! Ha így folytatod, arra tényleg rá fog menni a házasságod.
Nyugtasd meg a feleséged, hogy arányaiban még mindig nagyon jól áll! Kb. 1000 férfiből 1 aki nem akar szexelni, addig 1000 nőből 800. Ha a kisujját kiteszi az ablakon 10 kanos férfi röppen rá, bármelyik korosztályból.
Nálunk a helyzet pont fordítva van, amolyan általános. Vagyok én a férj, aki hetente legalább 1X szexelne a feleségével. Ebből valóságban tényleg megvan az egy, de csak havonta... Nekem azt mondta az asszony, hogy megértené ha félrejárnék... tehát zöld jelzést adott! Tedd ezt te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!