Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit tegyek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek, hogy megertse a feleségem nem akarok szexet?

Figyelt kérdés

A terhessége alatt nem nagyon szexelunk, mert hát ott volt a gyerekem, így én nem igazán akartam. Aztán mire megszületett a gyerek, már nekem valahogy elment a kedvem a szextol.a hátam közepére sem kívánom és hát addig jutottam a munkahelyi stressz miatt h nem mindig működik a dolog...

4honapos a gyerekünk és eddig kétszer voltunk együtt. A feleségem viszont folyton terrorizal, hogy ő akarja és nem bírja felfogni, hogy én nem. Legutóbb már azt mondtam neki, ha mégegyszer felhozza elvalok tőle

2018. ápr. 2. 18:35
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
2%
Nem elég, hogy biztosítod neki a jólétet, de még azt is elvárná, hogy rendszeresen kielégítsd. Problémás a helyzet...
2018. ápr. 2. 19:04
 12/36 anonim ***** válasza:
82%
Emerek, hagyjátok már, ez egy troll... :D
2018. ápr. 2. 19:10
 13/36 anonim ***** válasza:
73%
Hat. Fizess neki egy jo pasit, aki foglalkozik vele.
2018. ápr. 2. 19:10
 14/36 anonim ***** válasza:
19%

Kuveletesen igaza van Jaguarnak.

Ha csak a szex a gond, hagyd hogy massal tegye.

De husveti kamu.....

2018. ápr. 2. 19:13
 15/36 anonim ***** válasza:
59%
Miért kell egyből azt tanácsolni, hogy váljon el?!Miért kell egyből eldobni egy kapcsolatot? Próbáljátok megmenteni a kapcsolatotokat , menjetek el párterápiára.Ha elkezdtek közösen dolgozni az ügyön , visszajöhet a varázs.
2018. ápr. 2. 19:15
 16/36 anonim ***** válasza:
81%

Nálunk szülés után volt valami nagyon hasonló helyzet. En eloszor arra gondoltam a ferjem sajnos latta a szulest (odahivta a szuleszno...) es hogy biztos ezert ment el a edve az egesztol.

Mndogattam, majd kerleltem valtoztassunk a helyzeten. Sajnos nem vett komolyan es engem ket ev utan elcsabitott egy pasas, nagyon kihezett vootam mar addigra:-(.

Na el is valtunk vegul.

Ha nem akarsz igy jarni, akkor eloszor keress fol egyedul egy szexterapeutat (pszichologust) es probalj vele errol beszelgetni, hogy egyaltalan kideruljon mi all a hatterben, teged mi.blokkol es hatha tud modszert, amit kiprobalhatnal es ujra megjon a kedved.

Aztan ha egyedul nem megy, a feleseged is el kell vinni.

Egyebkent teljesen normalis, hogy sok ferfi nem igazan kivanja a kisgyerekes parjat, de ezen valahogy tul kell lepni. Ha vannak nagyszulok es tudnak segiteni, akkor egy ejszakara legalabb lepjetek le mashova romantikazni. Lefejt tejet kaphat ejjel a kicsi mastol is, 4-6 honaposan nem ordongosseg, ha egy fel napra eltuntok...(ha ez kell az egyutt maadashoz akkor plane).

2018. ápr. 2. 19:15
 17/36 anonim ***** válasza:
1%
Ha fordítva lenne akkor mindenki azt mondaná hogy udvarolni kell a nőnek többet a szexért, most meg jön ez a válásos lemez... xD hiába itt csak a férfi lehet a hibás.
2018. ápr. 2. 19:18
 18/36 A kérdező kommentje:

20kg-t híztam míg terhes volt és hát ha bele nézek a tükörbe nem igazán azt látom amit régebben láttam.

Azelőtt ő mondta nekem mindig, hogy kevesebb legyen a szex (volt, hogy egy nap 3x is együtt voltunk).

Abszolút nem kívánom a szexet és mint írtam van, hogy nem is áll a szerszám úgy ahogy kellene... És ezt nagyon szégyenlem.

Nem csak a szex hiányzik neki. Azt mondta azt szeretné olyan legyek mint 1 évvel ezelőtt. Élettel teli stb...

Nem vagyok troll...

2018. ápr. 2. 19:20
 19/36 anonim ***** válasza:
66%

Ugye tudod, hogy nem vele van a gond? A fejedben tedd rendbe a dolgokat. Talán nem úgy kéne nekifeküdni, hogy most dugtok. Romantikázzatok kicsit. Vacsora, összebujás, csók, ölelések, simogatások, aztán a többi jön magától.

Így nem lehet házasságban élni. A szex alapvető fontosságú. Értem, hogy sok most a felelősség. De nem úgy kéne hozzáállni, mint kötelességhez. Hanem mint kölcsönös örömszerzéshez. Beszélnetek kéne erről és próbálkozni. Mert magától nem áll helyre a dolog. Ha szereted még dolgozzatok a dolgon. Még helyre lehet hozni, amíg érez valamit irántad és kíván.

Csak nem apás szülés volt? Próbálj elvonatkoztatni attól, hogy Ő anya. Ne hívd anyának se, a nevén szólítsd. Ha kell, csípje ki magát és ne mackóruhában meg otthonkában essetek egymásnak.

Ennyit tudok tanácsolni.

2018. ápr. 2. 19:42
 20/36 anonim ***** válasza:
58%

Menj el orvoshiz.

Valami oka van ennek.

2018. ápr. 2. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!