Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a párom újra férfiként kezeljen?
07:57
Készítheted a fényképeződet, hogy 3mellűeket fotózhass! Nem ritka a többszöri orgazmus. A 11emhez mit szólsz? És nem színházasdi..
35/N
Gratulálok, hogy 11-szer vagy képes érezni valamit, amiről azt hiszed - orgazmus.
Majd, ha egyszer lesz igazi, akkor azt fel fogod ismerni, mert ugyanúgy el fogsz aludni tőle, mint egy férfi.
De nem az én tisztem , ezt elmgyarázni neked.
08:53
Egy újabb irigykedő.. Te már csak tudod, mit érzek!
Kielégülés, kielégülni:
már a kifejezésben benne van, az a pillanat, amikor elég a dologból, amikor nem kíván már többet az ember, azaz - amikor elég, amikor elégedett vagy.
Nyilvánvaló, hogy az első tíznél nem lehet erről beszélni, aki még tízet kíván, az nem lehet elégedett, annak nem volt elég.
Részemről lezártam.
Nem, kedves. Annyira jó volt, hogy még 10szer át akartam élni. Bizsergés, remegés minden porcikámban..
Téma lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!