Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy a párom újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy a párom újra férfiként kezeljen?

Figyelt kérdés
Azt mondja szeret,kíván,de kerüli a szexet.Pedig hidd el vigyázok Rá,nem vagyok önző,megvárom hogy neki többször is jó legyen,mielőtt magammal foglalkoznék,de igy is csak havi 1x-2x adja oda magát.Mindíg van valami...Nem tudom meddig bírom még,pedig nekem Ő jelenti a MINDENT!Segítsetek,légyszí!
2010. jún. 10. 23:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

07:57

Készítheted a fényképeződet, hogy 3mellűeket fotózhass! Nem ritka a többszöri orgazmus. A 11emhez mit szólsz? És nem színházasdi..

35/N

2010. jún. 11. 21:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Gratulálok, hogy 11-szer vagy képes érezni valamit, amiről azt hiszed - orgazmus.

Majd, ha egyszer lesz igazi, akkor azt fel fogod ismerni, mert ugyanúgy el fogsz aludni tőle, mint egy férfi.

De nem az én tisztem , ezt elmgyarázni neked.

2010. jún. 12. 08:53
 13/15 anonim ***** válasza:

08:53

Egy újabb irigykedő.. Te már csak tudod, mit érzek!

2010. jún. 12. 23:29
 14/15 anonim ***** válasza:

Kielégülés, kielégülni:

már a kifejezésben benne van, az a pillanat, amikor elég a dologból, amikor nem kíván már többet az ember, azaz - amikor elég, amikor elégedett vagy.

Nyilvánvaló, hogy az első tíznél nem lehet erről beszélni, aki még tízet kíván, az nem lehet elégedett, annak nem volt elég.

Részemről lezártam.

2010. jún. 13. 20:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem, kedves. Annyira jó volt, hogy még 10szer át akartam élni. Bizsergés, remegés minden porcikámban..

Téma lezárva.

2010. jún. 19. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!