Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a párom újra férfiként kezeljen?
Sajnos én is így viselkedem (de heti 3), pedig szeretem a párom és nem csalom meg. És gyönyörű is meg minden. De fáradt vagyok, melegem van, stb.. És Neki kevés ez. Minden nap szeretne, akár többször is.
35/N
A nővérem is havi 1-2szer akarja. És hűséges..
Ilyen típus.
Légy igazi férfi. Ülj le a tévé elé egy rekesz sörrel, és nézd a foci VB-t. Félidőnél kelj fel, menj a konyhába, ha nincs kész a paprikás krumpli, verd el az asszonyt jól. Ha kellően berúgtál a sörtől, a konyhaasztalon magadévá is teheted.
(Igen, tudom, nagyon nagy hülyeségeket írtam, de késő van, álmos vagyok, és a hülye csajokról, akik nem tudják megbecsülni az alapvetően normális párjukat, sajnos az jut az eszembe, hogy cserélniük kéne valami egységsugarú alfahím csajával legalább egy időre.)
ha megtaláltad a választ ird le nekem is..az érzelmekkel kapcsolatban..
amugy..ott valami tényleg nem oké..
A legtöbb nő nem azért választ férfit, mert oda van a férfiért, hanem azért, mert az a férfi oda van őérte. Viszont ha ezt bevallja, akkor elveszíti azt a férfit.
Tehát hazudni fog, mindig éppen annyit, amennyit muszáj.
Azt az alkalmankénti többszöri "elélvezést", azt inkább ne hidd el neki, mert az éppen annyira gyakori, mint a 3 mellű nő. Vedd észre, hogy ezzel tart maga mellett, hogy abban a hitben tart, hogy nagyon jó vagy az ágyban. ha az ellenkezőjét mondaná mellette maradnál?
Nalátod.
Tudni akarod szeret-e? - gyötörd meg egy kicsit, ha sírni fog, akkor szeret, de ha dühös lesz rád, akkor csak egy rosszul működő rabszolgája vagy.
Izgasd fel :P
Ne úgy menj oda hozzá, h na most szeretkezünk. Öleld át, simogasd, ülj le és ültesd az öledbe, csókolkasd az erogén zónáit, aztán kezd el simogatni a belső combját, és ezt addig csináld amég be nem nedvesedik és a végén már ő fogja akarni, hogy szeretkezzetek :P
Vagy próbálkozz olyasmivel amiről tudod, h nedvesedni szokott tőle :P
(az én bnőm attól szokott beindulni, ha vadul csókolom + a fenekét markolom, illetve ha simogatom a testét + közben a nyakát csókolgatom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!