Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk, romantikus vagyok alapjáraton, tipikus olyan fiú akit a lányok cukinak neveznek, miért kell ahhoz szinészkednem-bunkóskodnom, hogy férfiként tekintsenek rám?
Na,az 1. tuti,hogy fiú(:
Részben igaz,de nem értem,hogy miért kell általánosítani.
Nem minden lány ilyen.Csak rossz helyen keresgéltek,egy rossz tapasztalatból arra következtettek,hogy minden lány egyforma.Önző,számító perszóna.
Nagyon sok normális lány van.Figyelmetekbe ajánlanám Debrecent és környékét.Én itt még 1 olyan lánnyal sem találkoztam,aki ilyen lett volna.Pláza cicákat sem szoktam látni.Akikkel itt találkoztam okosak,kedvesek,gyönyörűek,nem magamutogatók,nem egoisták,sőt még visszautasítani is kedvesen tudnak,stb.Féltékeny is vagyok :D
Ezeken igen csak meglepődtem,amikor idejöttem,de többnyire így van.
Szóval nem kell minden lányt lenézni,mert sok normális van.
Egyébként lány vagyok,és még mielőtt valaki félreértené,nem engem utasítottak vissza,csak nyitott szemmel és füllel járok.Meg persze a baráti kör:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!