Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félénk, romantikus vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk, romantikus vagyok alapjáraton, tipikus olyan fiú akit a lányok cukinak neveznek, miért kell ahhoz szinészkednem-bunkóskodnom, hogy férfiként tekintsenek rám?

Figyelt kérdés
21f
2011. ápr. 1. 21:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mert mi lányok hülyék vagyunk...ha kedvesek, normálisak velünk nem értékeljük...az kell h megalázzanak...közben meg sír a szánk h nem vagyunk megbecsülve. ne változz meg. ne színészkedj, nem érünk annyit h megváltozz miattunk. van aki normális...de arra ráakadni. sok szerencsét hozzá
2011. ápr. 1. 21:44
 2/11 anonim ***** válasza:
1. jól leírtál minket, a lányokat....:D
2011. ápr. 1. 22:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Teljesen igaza van. Kérdező ~ ne játszd meg magad. A sok tudatlan kis csajszi meg sem érdemel:)) Ha pedig nekik az kell hogy kötekedjenek, veszekedjenek velük, tiporják őket sárba, sértegessék stb, akkor egészségükre!
2011. ápr. 1. 23:55
 4/11 anonim ***** válasza:
54%
Nekem te vagy álmaim férfija!:)
2011. ápr. 23. 21:41
 5/11 A kérdező kommentje:
komolyabb válaszokat,ha lehet
2011. ápr. 23. 21:55
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Na,az 1. tuti,hogy fiú(:

Részben igaz,de nem értem,hogy miért kell általánosítani.

Nem minden lány ilyen.Csak rossz helyen keresgéltek,egy rossz tapasztalatból arra következtettek,hogy minden lány egyforma.Önző,számító perszóna.

Nagyon sok normális lány van.Figyelmetekbe ajánlanám Debrecent és környékét.Én itt még 1 olyan lánnyal sem találkoztam,aki ilyen lett volna.Pláza cicákat sem szoktam látni.Akikkel itt találkoztam okosak,kedvesek,gyönyörűek,nem magamutogatók,nem egoisták,sőt még visszautasítani is kedvesen tudnak,stb.Féltékeny is vagyok :D

Ezeken igen csak meglepődtem,amikor idejöttem,de többnyire így van.

Szóval nem kell minden lányt lenézni,mert sok normális van.

Egyébként lány vagyok,és még mielőtt valaki félreértené,nem engem utasítottak vissza,csak nyitott szemmel és füllel járok.Meg persze a baráti kör:)

2011. ápr. 23. 21:58
 7/11 anonim válasza:
szerintem se változz meg!! Én kifejezetten utálom az olyan pasikat akik csak arra hajtanak, hogy lesmároljanak egy csajt és mennek tovább... :S Majd rátalálsz az igazira aki előtt nem kell megjátszanod magad!
2011. ápr. 23. 22:34
 8/11 anonim ***** válasza:
ezt én se értettem meg. Nagyon sokat kell h keress egy olyan lányt aki megérdemel. Ha sikerul leszarhatod a tobbi hulye csajt. Nekem sikerult ;) de én is ugyanigy éreztem.
2011. ápr. 23. 23:12
 9/11 anonim ***** válasza:
21:58 <- Még jó hogy Debreceni vagyok. :DDDD
2011. ápr. 23. 23:28
 10/11 anonim ***** válasza:
bocs, debreceni* :) 15/F
2011. ápr. 23. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!