Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátom nem szereti, ha sminkelek vagy szoknyát veszek fel?
Ezzel önmagában semmi probléma nincsen, örülök, ha tetszik neki a természetes külsőm, viszont nekem meg jól esik időnként "megcsinálni" magamat, mert önbizalmat ad, jól érzem magamat tőle.
Ő azt hiszi, az a célom, hogy megbámuljanak a pasik, pedig egyáltalán nem. Egyszerűen csak szeretem csinosnak és ápoltnak érezni magamat.
Nincsenek ribis ruháim, és nem terveztem megcsalni sem őt soha, mégis attól tart, hogy ilyen leszek. Meg sokszor nincs is kedvem készülődni, nem vagyok az a cicababa típus egyáltalán.
Hogyan lehetne enyhíteni az önbizalomhiányán? Mert szerintem az okozza ezt a dolgot nála.
22N
Ne sminkeld magad. Aki szép , az reggel is szép. Kislányos arcom van. De utálom a vakolatok, sose festem magam.
21/l
Még mindig azt mondom, te nem bízol magadban.
A párom is szokott gyűrött lenni, karikás szemű, stb. Tükörbe néz és kérdi, így is szeretsz? Igen a válasz és eszébe sincs semmit magára kenni. Annyi elég neki, hogy minden hogy szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!