Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrjít a tudat, hogy ebben a nagy melegben, amikor minden nő rövid szoknyát és kivágott felsőt visel, a párom folyton a nők fenekét és mellét bámulja. Mit tegyek, hogy ne bántson ez ennyire?
keress olyat aki nem tahó vagy szokj hozzá
hidd el pontosan tudja mit csinál
Ugyanígy. Friss kapcsolatnál sok mindent lelehet szűrni tavasztól őszig a partnerről.
Mondd meg neki,hogy ez nagyon zavar téged,és akár kenyértörésről is lehet szó,ha ezzel belemászik a lelkedbe.Kérdezd meg tőle,hogy neki hogy esne ez fordítva,+ jelezd,hogy ennek vannak határai,és nyisd fel a szemét ,milyen manipulálható.Szal moderálja magát egy kicsit. -Én ezt tettem,és bejött,egész normális mostmár. Mondjuk,én megmondtam, ha nem vagyok vele ezt csinál amit akar, de ha fogja a kezemet moderálja magát v. le is út -fel is út.
Ezt te csak sejted.
De jobb is ha kidobod.Nálad mindenkeppen jobbat érdemel
Nem zavar, mert a jelenlétemben nem nézi meg a férjem a nőket, dolgozni meg csupa pasi közt dolgozik. :D Gondolom, ő is meglátja ami szép, de mellettem nem szokott elkalandozni a tekintete, amit nagyon szép és udvarias gesztusnak érzek tőle.
Ha a párod nem feltűnően nézelődik, akkor szerintem kicsit túlféltékenykeded ezt.
Engem is zavar, de a pasik ilyenek. Én eleinte szóvá tettem, aztán inkább együtt néztük meg a csajokat. :)
Most, hogy szabad neki, már nem olyan érdekes!
Amúgy meg, ha beindul nap közben, az este neked lesz jó! ;)
Ha nagyon zavar, kérd meg, hogy ne csinálja, ha te is vele vagy!
Máskülönben egy idő után megszokja a szeme.
Engem az itteni pasik ne csigáznak fel. Történt viszont,hogy egyszer elmentünk dél felé, na ott rendesen szépek,érted,szépek a pasik.Hát azon kaptam magamat, hogy lesek,mint borjú az újkapura.Jó volt,zavarta is-legalább megtudta milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!