Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrjít a tudat, hogy ebben a nagy melegben, amikor minden nő rövid szoknyát és kivágott felsőt visel, a párom folyton a nők fenekét és mellét bámulja. Mit tegyek, hogy ne bántson ez ennyire?
Figyelt kérdés
legfőképpen a kolléganőire gondoltam, ha bele gondolok,hogy a párom nézi a kolléganője hatalmas nagy dudáit egy kivágott felsőben akkor gombócot érzek a torkomban. Igaz akkor is megnézi más nők melleit ha velem van persze nem nyálcsorgatva csinálja de én rögtön észreveszem. Annyira zavar...lányok ti hogy vagytok ezzel?2013. jún. 20. 14:18
21/23 anonim válasza:
Te, hogy nézel ki?Mire vagy féltékeny?A seggekre, vagy a mellekre?
22/23 ASOT válasza:
Ez ellen nincs mit tenni! Nyár van a nők így öltözködnek, egy pasinak mindenképpen megakad a szeme a csinos lányokon, ez teljesen normális ha megnézi őket.
Akkor is megnézheti a veled van csak ne méregesse és figyelje órákig nyilván.
De én gyerekesnek tartom azokat a nőket akik azért problémáznak ha a pasijuk ránéz az ilyen nőkre.
Ha te is csinos vagy jól öltözöl téged is megnéznek a pasik.
Ezen ne problémázz mert a pasidnak az agyára fogsz menni ezzel.
23/23 anonim válasza:
A nők is megnézik a nőket,nem is kicsit.A nők is a pasikat,akkor a pasik miért ne nézhetnék meg a nőket?Nézésről van szó,nem megcsalásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!