Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyét csinálnék magamból ha találkoznék vele? Most is csak arra kellenék neki?
Hosszú és bonyolult kapcsolat volt ez. Először csak összejártunk,majd összejöttünk,aztán ő dobott engem,majd megint összejártunk és megint dobott.Majd megint felvette velem a kapcsolatot s találkozgattunk,én beleszerettem és bevalottam neki,ő megint dobott :(
Most megint beszélőviszonyba vagyunk,vagyis én örülök h beszél velem. Reménykedem h szeretne e velem találkozni. Én nem merek rákérdezni. Viszont félek is h megint csak addig lennék jó. :(
18/L
De olyan egy balf@sz vagyok h mindig reménykedtem h talán most másképp gondolja... :( Nem tudom hova van rámírva h csak arra vagyok jó. :( Nem vagyok aza bulizos ribi típus,ő volt a 3. srác az életemben,elötte is komolya kapcsolataim voltak,nem értem miért nem vagyok neki jó :(
Tudom nemet kéne mondanom,és felejteni. Hogyan kezdjem? Mire eltudnám felejteni,vhogy felbukkan az életemben? Sajnos másik városba,országba költözni nem tudok. :( És kikerülni se tudom,mert ha akar megtalál,és mindig úgy összezavarja az érzelmeimet!
Vki adjon tanácsot,kérem
Lehetsz de rendes becsületes lány is, nincs rádírva hogy csak arra vagy jó, de ha neki csak szexre kellesz, szerintem ez nem fog változni. Érzi hogy veled bármint megtehet, úgyhogy meg is próbálja. És eddig sikeres volt úgy tűnik. Játszik az érzelmeiddel. Szerintem ebbe próbálj belegondolni hogy milyen sekélyes lelkivilága lehet hogy annak ellenére hogy tudja hogy te szereted ezt teszi veled?
Nem kell elköltözni, meg semmi csak próbálj távolságot tartani, és éreztetni vele, hogy elég volt ebből a dologból, mert rájöttél mennyire szar ember.
Akár meg is mondhatod neki, hogy ne számítson arra hogy te ezek után bármit is megteszel neki.
ez a téma engem is érdekelne,épp aktuálissá vált ugyanis számomra.
egy srác,akinek szinte állandóan ugrottam az első szóra pedig már többször megalázott(tudom hülye voltam) újra felbukkant az életemben majdnem egy év után,addig nem is beszéltünk. Az utolsó találkozásunkkor én osztottam le őt,és közöltem vele h hagyjon békén.
Szóval most elkezdtünk msn-n dumálni,már már flörtölni :) ott tartunk h neki sincs senkije meg nekem se,de jó lenne vki ezért ajánlgatjuk egymásnak magunkat :D találkozást is szóba hozta már. Én nem is tudom h benne lennék e,iszonyú jó vele a sex,de nem akarom h megint ugy lealázzon... :S
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!