Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet elmenni anélkül hogy ne aláznám meg vagy csinálnék hülyét magamból?
Figyelt kérdés
3 éve járunk.összevesztünk most már komolytalannak látszó hülyeségen.Szakítottam a pasimmal.Vissza akarom szerezni de nagyon megsértődött.családjával is komoly gondjai vannak.Teljesen kikészült csalódott és úgy érzi minden mind1 neki.Én békülnék ő bizonytalan.Mindig felveszi ha hívom vagy talizik velem.Hívjam keressen vagy hagyjam?Szerintem mellette lenne a helyem. Attól félek hogy túl erőszakos vagyok.Mit tegyek meddig mehetek el?2008. szept. 18. 13:07
1/3 anonim válasza:
hat gondold vegig mennyire visz ez a kapcsolat teged elore, mennyire tesz boldogga, es mennyire a megszokas, kenyelem, stb van ben benne a dologban.
Ne jarj vele kotelessegtudatbol, vagy lelkiismeretfurdalasbol sem.
Ha ugy erzed hogy szereted, tiszta szivbol, es ez kolcsonos, akkor nem kerdes, de ha egyoldalu, vagy kihult a dolog, akkor hagyd.
tudom, 3 ev hosszu ido, de minel tovabb huzzatok, annal nehezebb lesz, es lehet, hogy egyikotoket sem teszi boldogga ez a kapcsolat.
Ezzel nem azt mondom (írom), hogy szakíts vele, hanem azt, hogy alaposan gondold végig, és úgy dönts.
Nem ok nelkul szakítottal vele, valtozott valami, vagy csak felaldoznad magad?
2/3 anonim válasza:
Szerintem egy kis idö külön eldöntene mindent!
3/3 anonim válasza:
ha szereted ne hagyd elmenni:) csak ha konrétan megmondja h vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!