Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nagyon csúnyán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nagyon csúnyán eszik. Hogy lehet ezt lekommunikálni? Egyáltalán van jogom olyat kérni, hogy egyen szebben?

Figyelt kérdés

Új barátom van pár hónapja. Alapvetően jól megvagyunk, de ezzel nem tudom mit kezdhetnék... A lényeg, hogy a párom (32 F) nagyon csúnyán eszik.

- ökölbe fogja a kanalat/villát

- a levest szürcsöli, csücsörítve szippantja fel a kanálból

- ha forró, nem várja meg míg kicsit kihűl, nem fújja, hanem szörcsögve felszippantgatja a kanálból

- főételnél szinte belehajol a tányérba, néha konkrétan a szájába kotorja az ételt a tányér széléről...

Mikor ilyenkor szólok, hogy szívesen adok kést, hogy azzal tudja a villára húzni az ételt és azt emelje a szájához akkor csak legyint, hogy jó ez így és a tányérba belehajolva a szájába kotorja az ételt.

Tényleg nagyon nem szép, ahogy eszik. Mit lehetne ezzel kezdeni? Egyáltalán tehetek olyat, hogy megpróbálom a szebb evésre unszolni? Ez olyan alap dolog... Ha valaki az én egyik ilyen alapszokásomba akarna beleszólni (hogy eszek, hogy járok, hogy öltözök...), biztos rosszul esne. De tényleg annyira csúnyán eszik...

2018. márc. 23. 19:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
32%

Tudod, en ilyen paraszttal nem ismerkednek. Senkinek nem mernem bemutatni, mert ego.

Egy 10 eves gyerek is etterem kompatibilis, o meg ugy eszik, mint egy surmo paraszt. Mar reg kiabrandultam volna belole.

2018. márc. 23. 21:13
 12/27 anonim ***** válasza:
18%
De most komolyan, ez a legnagyobb probléma? ba$szdmeg, ha ennyi zavar benne, akkor pedig szakíts, mert később már az is zavarni fog, hogy nem 2 másodpercig tart neki levegőt venni, hanem 3. Jézusom.
2018. márc. 23. 21:56
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
"Minden pasi ilyen malac módon eszik? Vagy csak pechesen választottam az elmúlt években...?" - azert vagy peches mert ilyen parasztokkal is leallsz mint pl. a jelenlegi parod. Tessek picit tobbre becsulni magadat, es némi elvarast tamasztani a leendo kedves fele. Lehetoleg annal picit nagyobbakat hogy tudjon kulturaltan enni felnott letere. Amint ez megvan, voila... nem leszel peches, mert eleve kiszurod az ilyen tragedia alakokat.
2018. márc. 23. 22:59
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem minden pasi ilyen surmo paraszt. Komolyan nem értelek, hogy tud a párod lenni egy ilyen? Nem tudnám szeretni, rosszul lennék tőle. Ez a pasi nem eszik, hanem zabál. Nem egy kulturált ember az biztos, de gondolom más téren sem. Hogyhogy neked megfelel. Tudod, általában zsák a foltját...
2018. márc. 24. 06:44
 15/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ne etikett órára vidd, hanem írasd be egy óvodába.
2018. márc. 24. 10:47
 16/27 anonim ***** válasza:
38%
Ááá fszom... én nő létemre képes vagyok csámcsogni, de anyámon kívül senki nem szólított még meg érte. A párom sem. Én kifejezetten bsztatásnak venném, de jó tudni, hogy kapcsolatok tudnak ezen múlni.
2018. márc. 24. 13:26
 17/27 anonim ***** válasza:
Azert mert nem szolnak meg valamiert, meg nem lesz kevesbe undorito az adott dolog.
2018. márc. 24. 14:04
 18/27 anonim ***** válasza:
32%

Hát kinek mi... nekem az az elviselhetetlen, ha valaki annyira igénytelen, hogy az ékezetes betűket használó magyar nyelvből írásban kihagyja ezeket, mégse szólítok meg mindenkit érte. Nyilvános helyen én ia ügyelek magamra, de mikor ketten vagyunk, akkor azért bocsmá', hogy kicsit jobban elengedem magam.

Én azt gondolom, hogy pont ezeket a piszlicsáré dolgokat kell elengedni mint probléma, mert soha nem talál párra az ember. Már csak azért is, mert az ember nem tud eléggé körültekintő lenni első pár találkozó alkalmával.

Mondjuk nem tudom, mennyire súlyos ez a helyzet, és a kérdező mennyire háklis erre. Ha nagyon eltartott kisujjas, akkor az én időkénti csámcsogásomon is kiakadna, plusz lehet, hogy súlyosabbnak festi le a helyzetet, mint amilyen.

2018. márc. 24. 15:16
 19/27 anonim ***** válasza:
#ekezetnelkulifacepalm
2018. márc. 24. 15:38
 20/27 anonim ***** válasza:
Értem, tehát a te igénytelenséged rendben van, az enyém meg nem. De jó. :)
2018. márc. 24. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!