Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Abbahagyjam a CrossFit-et a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abbahagyjam a CrossFit-et a barátom kérésére?

Figyelt kérdés
Egészséges vagyok és szabályosan csinálom. Szerinte túl sok időt vesz el tőle (heti ötször járok), és zavarja, hogy "nő létemre" ilyen sportot csinálok, míg ő semmilyent
2018. márc. 18. 06:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%

Féltékeny,mert jó pasik között vagy.

Eddzen õ is,nem hogy örülne,hogy nem egy trampli a pàrja.

Szerintem ne,én a helyedben elmagyaràznàm neki vagy elfogadja vagy menjen keressen egy lusta,tohonya nõt.

2018. márc. 18. 06:47
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy abbahagyd. Max csökkentsd le heti 3-ra, akkor több időd marad.
2018. márc. 18. 06:48
 3/16 anonim ***** válasza:
98%

Hogy osztod be az idődet? A heti öt nap edzés okozhatja azt, hogy olyan keveset vagytok együtt, amitől ő azt fogja érezni, hogy tulajdonképpen csak szexpartnerek vagytok, nem vagytok párkapcsolatban. Embertől függ.

Őt zavarja, hogy ő semmit nem csinál, ezért te hagyd abba,? Ezzel viszont kiállította magáról a szegénységi bizonyítványt. Visszataszító ez a buta gondolkodás.

2018. márc. 18. 06:59
 4/16 A kérdező kommentje:

Nyáron se nem dolgoztam, se nem tanultam, szóval el tudtam menni délelőtt, heti egy alkalmat kivéve. Amikor heti egyszer "hanyagoltam" a CrossFit javára, akkor is duzzogott. Úgy érzem, mindegy, hogy heti egyszer vagy heti ötször megyek, ő akkor is duzzog.

Amúgy nem érdekli a sport, sosem érdekelte, úgy érzem, csak azért zavarja, hogy nem sportos, mert a barátnője sportol.

2018. márc. 18. 07:16
 5/16 anonim ***** válasza:
88%
Ebben az esetben eszedbe se jusson abbahagyni, ha szereted. Azon viszont gondolkodj el, hogy kivel vagy együtt.
2018. márc. 18. 07:23
 6/16 anonim ***** válasza:
72%
De miért jöttél össze ilyen nyikhajjal?
2018. márc. 18. 07:38
 7/16 anonim ***** válasza:
96%
Abba ne hagyd. Keress es sportos pasit, ne egy ilyen nyikhajt.
2018. márc. 18. 08:34
 8/16 anonim ***** válasza:
94%

Nehogy abbahagyd, ez a hobbid!

Én is CrossFitre járok ugyanúgy heti 5x.

Mennyi időt vesz el neked? Nekem 1,5 órás óráim vannak, van hogy maradok utána erősíteni még.

Amikor volt párom, nem zavarta ez, hogy ennyi idōt elvesz, illetve az sem, hogy nem nőies sport (ez hülyeség), ő is sportolt.

Az a gond, hogy a nem sportoló felek sose fogják valahol megérteni a hobbid, mert nekik a mozgás nem prioritás az életükben ámblokk.

Volt egy nagyon rövid kapcsolatom egy nem sportoló sráccal, ő is ugyanezt hajtogatta, nem is maradtam vele.

2018. márc. 18. 08:53
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

8: "Az a gond, hogy a nem sportoló felek sose fogják valahol megérteni a hobbid, mert nekik a mozgás nem prioritás az életükben ámblokk."

Egy exem hetente 3-4 napon sportolt. Néha nekem is korán kellett kelnem miatta. Örültem, hogy csinálta, nagyon jó alakja volt. Én idén nem csinálok semmit, tavaly is hetente egy volt, muszájból mint örömből.

2018. márc. 18. 09:01
 10/16 anonim ***** válasza:
62%

Hagyjuk már azt, hogy aki nem sportol azt selejtként kezeljük.

Régen a haverokkal bokkenekkel püföltük egymást félrészegen, mégis szabályosan, azóta nem sportolok, de engem és a barátnőmet sem zavarja.

2018. márc. 18. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!