Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abbahagyjam a CrossFit-et a barátom kérésére?
Mennyi időt töltötök együtt?
Ha pl heti ötször nem vagytok együtt este, akkor jogosan zavarja, hogy többet sportolsz, mint vagy vele. Kompromisszum, ha mindkettdn akarjátok
Szerinted az a megoldás a barátod frusztrációjának a megoldására, hogy te nem sportolsz? Ha jut egymásra is idő, akkor tegye rendbe magát vagy el kell küldeni a búsba.
Egyébként annyira nem zavarhatja, hogy ő nem sportol, mert akkor nem csak herevakarás lenne a programja.
#9-10: -as vagyok.
Nem állítom, hogy aki nem sportol, hogy selejt kapásból. Én azt állítom, hogy egyszerűen mivel nem prioritás a nem sportoló embereknek (mert egyszerűen nem a személyiségükhöz tartozik) az életükben, ezért nem fogják olyan fokon megérteni/átélni/tolerálni ezt a hobbit, mint egy olyan aki hasonlóan fontosnak tartja az életében.
Valaki pl szenvedélyesen fest, zongorázik vagy köt, de a párja nem egy kreatív alkat, az sem fogja olyan fokon értékelni.
De ugyanakkor a párom hobbijával szemben (még ha nekem idegen is valahol) toleránsnak és elfogadónak kéne lenni alapjáraton. A Kérdező párja nem az, mert szerinte sok időt elvesz és azt akarja, hogy abbahagyja.
Szerintem rég rossz, ha valakinek egy párkapcsolatban ilyen "kompromisszumba" kéne belemennie.
Itt az a probléma, hogy a mai modern embernek ebben a modern világban - ami tele van csupa jó és szórakoztató dolgokkal - Lassan szelektálnia kell, hogy mire legyen ideje.
Én a munkám mellett 1000 dologgal foglalkoznék még, de családos vagyok, feleség, gyerek.
Kérdésem: egy olyan valaki, aki évek óta a hobbijának él, 5X kondizik ( a miért nem fontos ), az meg fog házasodni valaha? A kérdés komoly, nem egy ember van körülöttem, akik már elvált, vagy el fog válni azért, mert depresszióba esett az miatt, hogy a régi élete megszűnt létezni. A fontossági sorrend a következő náluk: ÉN, ÉN és ÉN. Nem vicc! A konditerem felülírja a gyerekvállalást, és most 35+-os nőkről, férfiakról beszélek.
Vagy ott a kollégám: Ő megmondta a menyasszonyának, hogy neki a munka után még legalább 6 óra internetes játszadozás kell, mert ő gamer. Én itt arra célzok, hogy valamiért a mai kor embere nem igazán akar kompromisszumokat kötni, a lényeg az csak és kizárólag saját maga. Ideig-óráig lehet álarcot viselni, de hosszú távon kibújik a szög a zsákból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!