Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyembe? Mit lehetne tenni? (bőv. Lenn)
Van egy csaj aki bejön nekem de most elkezdett járni az egyik barátommal.De én azt találom érdekesnek hogy semmi közös nincs bennük, nem ugyan olyan a zenei stílusuk, az öltözködésük, a baráti körük...stb.
Még év elején a csajjal ismerkedtünk 4 hónapig XD és ő is belém szeretett és én is belé.Utána megbeszéltük hogy inkább barátok maradunk de sajnos azóta nem beszéltünk. :(
Nem értem miért de 3 hónap után is még ő kell.És nem bírok szabadulni a gondolattól.A barátomnak meg szívesen behúznék egyet.(a csajnak még nem volt barátja...)
És ebbe az egészbe beleőrülök!Ilyet még nem éreztem...
17/F
Régen én máshogy gondoltam...Akkor nem akartam vele járni (ezért mondtam hogy maradjunk barátok) mert nem lett volna olyan jó.Nem a legszebb csaj és ezért csesztettek is rendesen az oszt. társak.Neki nem akartam rosszat mert ha elkezdtünk volna járni akkor tuti csesztették volna őt is.Most viszont valószínű újra belezúgtam. :(
Akkor ő szeretett volna velem járni most nem tudom hogy van ezzel de szerintetek még összejöhetek vele?Tudnátok adni tippeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!