Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme újra kezdeni?
Barátommal majdnem 5 hónapon keresztül jártunk, de március végén szakítottunk, mert úgy éreztem, h már nem szeret. Azt mondta h nagyon szeret de nem szerelmes belém, és h nem tudja, miért nem....mivel nem volt vita, inkább elhidegültünk egymástól, megállapodtunk h jóban maradunk utána is....ez annyira jól sikerült, h most 2 és fél hónappal a szakítás után heti 3-4szer beszélünk...iszonyat kedves, udvarol nekem, folyton bókol, találkozni akar, meg h csináljunk közös programokat, csomó mindent megoszt velem (pl kaptam egy smst h jol sikerült egy vizsgája, és h én vok az első akinek szólt...) úgy viselkedik, mint a megismerkedésünkkor, kezd úgy lejönni, mintha többet szeretne barátságnál....csakhogy ez nem vmi logikus, hiszen a 2-2 és fél hónap szünet alatt nem szerethetett belém....én még most is nagyon szeretem őt, el tudnám képzelni h járjunk (randizgattam mással a szakítás óta, de nem tudtam igazán komolyan venni, mindig az előző barátom járt a fejemben)
Szerintetek ezek alapján lehet h érez vmit irántam barátságon kívül? v csak kedveskedni akar, azért ilyen? (a barátaival nem viselkedik így senki....) amúgy 19 és 24 évesek vagyunk, tudom, hogy elég gyerekes az egész :(
Köszi szépen a bíztató válaszokat! :)
Mindenképp beszélek majd vele róla, csak mostanában nem tudunk bizonyos (rajtunk kívül eső dolgok) miatt személyesen találkozni, ezt meg mindenképp úgy lenne jó....persze ettől még továbbra is ott a telefon, e-mail, skype, szóval ugyanúgy sokat beszélünk....csak már kezdem úgy érezni, hogy bele az egészbe :S
(a legújabb, hogy kikéri a véleményemet öltözködés terén, és csak azt hajlandó hordani, ami nekem is tetszik.....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!