Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme újra kezdeni?
Nincs egyikőtöknek sem senkije!
Tudnátok találkozni...magányosak vagytok...
Ergo, mit veszíthetsz?????
:):).Sziiaa :P..hát szerintem igen, persze hogy lehet ebből még jó kapcsolat..és főleg ha meg is tudnátok oldani hogy találkozzatok.:).és sajnos én is így vagyok vagyok a barátnőmmel..:(:(..egy kicsit messze lakunk egymástól..sajnos..:(:S..és ha igazán szeretitek egymást akkor ne hadjátok hogy a Távolság közzétek áljon!! :)..Szóval igen van értelme újra kezdeni..:)
16F
Ez milyen fura... azért szakítottatok, mert távol laktatok egymástól?!
Mi a párommal szintén messze lakunk. Eddig egy városban laktunk, majd egy pár hónapja arra biztatott, hogy költözzek el egy távolabbi városba, mert itt kedvezőbb életkörülményeim vannak, mint a korábbi helyen. Ennek ellenére minden héten találkozunk, és egyre jobban szeretjük egymást, bízunk egymásban és kitartunk egymás mellett. A távolság az igazi szerelemben nem számít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!