Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon fontos, mivel engesztel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fontos, mivel engesztelhetném ki?

Figyelt kérdés

Egy férfivel kicsit osszekaptunk a semmin, és bocsánatot is kértem tőle amiért ilyen voltam. Azt mondta nem haragszik rám, de már lassan 1 napja nem válaszol az uzenetemmre csak megnézte. :/

Mit tegyek hogy visszairjon? :'(

2018. márc. 18. 12:30
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
ha a semmin sértődik meg akkor sztem vmi zavarja és sztem nem csak veled lehet problêmàja .Annyiban igazad van kérdező hogy azért irhatna vmit hogy neharagudj kiakasztottak stb mrgha nem êvek teltek el akkor is .Mi lessz később ha vki felcseszi az agyàt akkor ràd fog megharagudni mert nem ugy szolsz hozzà vagy neked is lehetnek rossz napjaid és ahelyett hogy veled foglalkozna a sajàt problémàival van elfoglalva .Ha ezt nem lépi meg idövel akkor nem kinlodnêk vele .Ha baja van akkor nyissa ki a szàjàt .
2018. márc. 21. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!