S. O. S Hogy engesztelhetnem ki? Fontos
Szoval van egy nagyon jo pasi (25 eves monjuk h x) es van a volt pasim aki szeret kavarni mostansag (y)! szoval en szakitottam a pasimmal ugy 5-6 hete, es nagyon jol osszehaverkodtam x-el, telon is szokat beszeltunk, msn-en, es klubban is lattuk mar egymast sokszor, es tancoltunk is mar egyutt, na van itt gyekis problem: x- eljegyezte a baratnojet!.. es most nemtom mit akar, talalkozni is akart velem meg ilyenek,de en lemondtam merthogy ha kiderulne meg ilyesmi, nam1 nem ez a lenyeg...beszeltem x-el msn-en, es minden fele temarol elbeszelgettunk, es az exem feltorte az msn-emet, es elolvasta h mit beszeltem x-el, es azt hiszi h lefekudtem vele, najo engem ez nem erdekel h mit hisz, de en hulye voltam es mergembe megmondtam x-nek h mi a helyzet, h az exem feltorte az msn-em, elolvasta h mit beszeltunk,es azt hiszi h ;efekudtunk, erre x megharagudott ram... azt hitte h direkt hagytam meg azt amit beszeltunk pedig nem igy van!nem gondoltam h feltori az exem az msn-emet...! Szerintetek hogyan "hoditsam"vissza, vagy mit csinaljak h egyaltalan szoba alljon velem?? :(( segitsen valaki, nem akarom elvesziteni... :(
koszonom annak aki elolvasta, remelem eleg erthetoen irtam le! 18/N
Először is nem 18/N, hanem 18/L.
Másodszor, szerintem ne kezdj ki egy foglalt férfival. Hagyd őt békén...
Undorító r*banc k*rva vagy, hogy foglalt pasikkal kezdesz!!! Az ilyen kis lotyók miatt mennek tönkre a kapcsolatok, mert addig nyomulnak, amíg a barátnőnél be nem telik a pohár.
Ja, hogy te 18/N vagy? Chhhh nem! Te csak 18/L vagy. A nő nem 18 évesnél kezdődik.
Szakadj le a foglalt pasiról, talán még megjön az esze és visszamegy a menyasszonyához és soha többet nem kezd ilyen írástudatlan kis gyökerekkel, mint te vagy. Az exed meg remélem nagyon örül, hogy megszabadult tőled. Így legalább van esélye, hogy normális barátnője legyen.
19/L (!!)
Első vagyok!
Gondoltam akkor írok normális választ, ha azt akarsz.
De a 3.-ik 19/L válaszoló számból vette ki a szót:) Vedd úgy, hogy én is ilyesmi választ írtam:)
Kiscsillag, te nagyon messze állsz a NŐ fogalmától.. És nem kifejezetten a korod miatt...
Amúgy meg hagyd békén azt a pasit, max megdugni akart, azért közeledett hozzád. Gondolod, hogy véletlenül jegyezte el a barátnőjét? Úgyse fogja soha otthagyni miattad.
25/N (!!)
Akkor a pasid is egy gyökér, hogy egy ilyen k*rva kell neki, aki még írni sem tud és abban leli örömét, hogy komoly párkapcsolatokat bombáz szét. És még nőnek is képzeli magát. :D A 25 éves szemében meg egy kis kaland lettél volna, semmi más. Vagy még az sem. Lehet csak nagyon szúrta a szemét a gyökérséged és úgy gondolta jó lesz hülyét csinálni belőled, akin majd röhöghet. Te meg meg is érdemelted volna.
SOHA! ne jusson eszedbe foglalt férfival/fiúval kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!