Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » S. O. S Hogy engesztelhetnem...

S. O. S Hogy engesztelhetnem ki? Fontos

Figyelt kérdés

Szoval van egy nagyon jo pasi (25 eves monjuk h x) es van a volt pasim aki szeret kavarni mostansag (y)! szoval en szakitottam a pasimmal ugy 5-6 hete, es nagyon jol osszehaverkodtam x-el, telon is szokat beszeltunk, msn-en, es klubban is lattuk mar egymast sokszor, es tancoltunk is mar egyutt, na van itt gyekis problem: x- eljegyezte a baratnojet!.. es most nemtom mit akar, talalkozni is akart velem meg ilyenek,de en lemondtam merthogy ha kiderulne meg ilyesmi, nam1 nem ez a lenyeg...beszeltem x-el msn-en, es minden fele temarol elbeszelgettunk, es az exem feltorte az msn-emet, es elolvasta h mit beszeltem x-el, es azt hiszi h lefekudtem vele, najo engem ez nem erdekel h mit hisz, de en hulye voltam es mergembe megmondtam x-nek h mi a helyzet, h az exem feltorte az msn-em, elolvasta h mit beszeltunk,es azt hiszi h ;efekudtunk, erre x megharagudott ram... azt hitte h direkt hagytam meg azt amit beszeltunk pedig nem igy van!nem gondoltam h feltori az exem az msn-emet...! Szerintetek hogyan "hoditsam"vissza, vagy mit csinaljak h egyaltalan szoba alljon velem?? :(( segitsen valaki, nem akarom elvesziteni... :(

koszonom annak aki elolvasta, remelem eleg erthetoen irtam le! 18/N

2011. nov. 25. 23:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Tudod,én,mint 38 éves NŐ,úgy gondolom,a pasik megbotlanak néha...esetleg még a kötöttségtől is megijed egy pillanatra.Ezért mit tett?Önigazolás képen egy 18 éves LÁNYNÁL bepróbálkozott,aki beleesett.Szerintem felejtsd el,és mint már előttem írták:ne kezd foglalt pasival.Ha valóban NŐ vagy,akkor ezt végi gondolva rájössz:játékszer vagy X életében.Idézlek:"erre x megharagudott ram... azt hitte h direkt hagytam meg azt amit beszeltunk".Ergo:semmiféle közösséget NEM AKAR vállalni Veled!Ja!Mellesleg 38 éves BOLDOG NŐ vagyok,2 gyerekkel,és egy férjjel...
2011. nov. 26. 00:11
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Gyerünk lányok/nők osszátok csak keményen!:) Én veletek vagyok(az első válaszoló):D 22F
2011. nov. 26. 00:12
 13/15 A kérdező kommentje:
utolso elotti! igazad van, semmi ertelme nincs ennek az egesznek, ha haragszik akkor haragudjon!! nem er annyit h rossz kedvem legyen miatta, es azzal is tisztaba voltam/vagyok h ugyse akart tolem semmi, max megdugni 1x-2x azt csa!
2011. nov. 26. 00:19
 14/15 anonim ***** válasza:
13%

Én nem értem, miért kell rögtön habzó szájjal lek*rvázni azért, mert tetszik neki egy srác, akinek sajnos van barátnője, de zavarja, hogy igazságtalanul haragszik rá. Az már bűn, hogy a gondolatai körülötte forognak? Menjen el gyónni, vagy mi?? Inkább a fiú viselkedésén lehetne akkor már elgondolkozni, aki kikezdett a kérdezővel párkapcsolat mellett. (Bár itt ahogy látom nem szokás gondolkodni, csak ítélkezni, de azonnal.) De ahogy egy előző válaszoló írta, valószínűleg a fiú egy kicsit megijedt a kötöttségtől, és ennek ez a kikezdés volt a következménye, de annyira megbánta, hogy végül eljegyezte a barátnőjét, és még a gondolattól is ideges lett, hogy bárki azt hiszi, megdugta a kislányt – aki nem tehet róla, hogy bejön neki (miután behülyítette), de momentán az zavarja, hogy jogtalanul haragszik rá.

További kellemes leribancozgatást a fogyatékosoknak.

2011. nov. 26. 01:18
 15/15 anonim ***** válasza:
44%
Egy megcsalásban mindhárom fél hibás, bár van néha, hogy csak kettő, de az csak akkor, ha a szerető nem tudja, hogy a párjának párja van... Szóval ha x másfelé kacsintgat, akkor nem csak a kérdező tehet róla, hanem még hatszázszor annyira x is és valószínűleg x nője sem egy mintafeleség.
2011. nov. 26. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!