Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon fontos, mivel engesztel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fontos, mivel engesztelhetném ki?

Figyelt kérdés

Egy férfivel kicsit osszekaptunk a semmin, és bocsánatot is kértem tőle amiért ilyen voltam. Azt mondta nem haragszik rám, de már lassan 1 napja nem válaszol az uzenetemmre csak megnézte. :/

Mit tegyek hogy visszairjon? :'(

2018. márc. 18. 12:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Bocs, de ebben nem lehetsz biztos. Mennyi idősek vagytok? A semmin összeveszni...

Nem kötekedés, de tök egyértelmű, hogy leszär. Lehet nem sértődött meg, csak kapott az alkalmon, hogy oka lehessen a lerázásra.

2018. márc. 18. 16:27
 12/21 A kérdező kommentje:

Én 20 ő pedig 23 éves.

Azért vagyok ebben biztos mert én is nagyon jóba vagyok a haverjaval és ő is mondta hogy csak velem beszél.

Igen a semmin vesztünk össze épp ezért is szeretnénk mégegyszer bocsánatot kérni, szerintetek az jó lenne?

2018. márc. 18. 17:23
 13/21 anonim ***** válasza:

Lényegtelen dolgon vesztetek össze, bocsánatot kértél, írtál neki, nem reagál.... idomít.

Kérjél bocsánatot megint és megint: így készül a lábtörlő.

2018. márc. 18. 17:26
 14/21 A kérdező kommentje:

Hát köszi, de én nem olyan vagyok aki csak így annyiban hagyja ha haragszanak rám.

Inkább írok neki én mégegyszer mintsem a semmi miatt legyen ez a helyzet, ha eddig minden rendben volt

2018. márc. 18. 17:30
 15/21 anonim ***** válasza:
Menj csak le kutyába, tényleg jó megoldás. Ja nem. Vedd észre, csak indokot keresett, hogy pattanhasson.
2018. márc. 18. 17:49
 16/21 anonim ***** válasza:
Na neee! Már egy napja nem válaszolt??? Jéééézusom... Itt már össze kell hívni a bizottságot, az emberiség végveszélyben!
2018. márc. 18. 18:01
 17/21 A kérdező kommentje:
Hát rohadtul nem csak indokot keresett, nem is ismeritek és így is ti jobban tudjátok hogy mi van vele.
2018. márc. 18. 18:02
 18/21 anonim ***** válasza:
hogy én bem ismerem az nem olyan nagy baj. azt gondoljuk, hogy te sem.
2018. márc. 18. 19:44
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Szóval mi nem ismerjük, de akkor mièrt kérsz tőlünk tanàcsot?

Kérted, megkaptad. Hogy neked nem tetszik, az egy dolog. De akkor csinàld úgy, ahogy neked tetszik, csak viseld is a következményeit.

Én voltam ilyen pasival, úgyhogy tudom mit beszélek.

8 hónapomba telt míg ràjöttem, hogy manipulálva vagyok, annyira szerettem. Aztàn még 2 év amìg rendbeszedtem magam annyira, hogy ismét tudtam ismerkedni. De tudom, nyilvàn téged sem èrdekel a màsok élete, jobb a magad kàràn tanulni.

2018. márc. 19. 06:14
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha engem kérdezel hagyj neki időt, lehet hogy most mással kell foglalkoznia. Ha szeret, meg fog keresni. Ha pedig nem, akkor úgysincs értelme. Légy türelemmel. De ha nem tudod kivárni, akkor kérd hogy menjetek sétálni vagy hasonló. Egy összekapást szerintem ne chatelve beszéljetek meg, és ilyenkor talán úgyis jobb a személyes kontaktus. Szurkolok neked! ;-)
2018. márc. 19. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!