Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bejönnék nektek? Az alakomról egy képet lent linkeltem, olyan minta a sztárnak a képen! Lányok is írhatnak!
Figyelt kérdés
A testem olyan, mint a linkelt képen, csak nagyobbak a melleim, a hajam fekete hosszú (eredetileg szőke), barna bőr (szolis, nem cigány, és nem világító), az arcommal semmi bajom, az lenne a kérdésem, hogy milyen a testem? Kb. mint ezen a képen Beyoncenek!
2010. jún. 9. 22:27
21/27 A kérdező kommentje:
Jó, nyilván nem pont ilyen az alakom, hanem már az elején is leírtam, hogy kb! Sajnos most nem képet akarok felrakni, nem kell elhinni, hogy nem vagyok 90 kg, nem akarom, h vadidegen emberek nézegessék a testem még fej nélkül sem, mind1! A képről kértem véleményt! Aki normálista tudott írni annak köszönöm :)
2010. jún. 10. 11:45
22/27 anonim válasza:
Ez kövér??? Istenem, de jó alakod lehet....
24/27 A kérdező kommentje:
Jó hát neked undorító, nekem és másoknak nem :)
2010. jún. 10. 21:39
25/27 anonim válasza:
Ha a képről kérsz véleményt, akkor miért az érdekel, hogy te bejönnél-e valakinek? A képen nem te vagy. Én meg majd felteszek Brad Pittről egy képet, és megkérdezem a csajoktól, hogy bejönnék-e nekik, ha így néznék ki.
26/27 anonim válasza:
ok, de te véleményt kértél, és az én véleményem az, hogy szolizott bőrű lánnyal nem járnék, mert csúnyának tartom :D
23/F
27/27 anonim válasza:
szerintem aranyos akinek ilyen az alakja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!