Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bejönnék nektek? Az alakomról egy képet lent linkeltem, olyan minta a sztárnak a képen! Lányok is írhatnak!
A testem olyan, mint a linkelt képen, csak nagyobbak a melleim, a hajam fekete hosszú (eredetileg szőke), barna bőr (szolis, nem cigány, és nem világító), az arcommal semmi bajom, az lenne a kérdésem, hogy milyen a testem? Kb. mint ezen a képen Beyoncenek!
Persze, olyan a tested... akkor fotózd le magad fej nélkül (mármint vágd ki a fejedet a képről, ne igaziból XD ), és tedd fel!
Most én is mondhatom, hogy olyan alakom van, mint JLOnak, közben meg k*rvára nem. :D
Hát már bocs. nem tudom, milyen magas Beyonce, de biztos, h nem 22-es a testtömegindexe, mint neked.
Amúgy meg sztem az 170 cm, 65 kg nem sok. Nem vagy csonti, de az egy normális és nőies alak lehet.
Az én ízlésem szerint Beyoncenek enyhén vastag a lába.De ez genetikus nála,ettől függetlenűl térdkalácsnak becézzük.
A 170/65 meg?7-8 kilót nem olyan nehéz leadni,főleg,ha ez zavar téged.Kb 3-4 hónap ha nem kínzod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!