Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Bejönnék nektek? Az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Bejönnék nektek? Az alakomról egy képet lent linkeltem, olyan minta a sztárnak a képen! Lányok is írhatnak!

Figyelt kérdés

A testem olyan, mint a linkelt képen, csak nagyobbak a melleim, a hajam fekete hosszú (eredetileg szőke), barna bőr (szolis, nem cigány, és nem világító), az arcommal semmi bajom, az lenne a kérdésem, hogy milyen a testem? Kb. mint ezen a képen Beyoncenek!

[link]

2010. jún. 9. 22:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
75%

Persze, olyan a tested... akkor fotózd le magad fej nélkül (mármint vágd ki a fejedet a képről, ne igaziból XD ), és tedd fel!

Most én is mondhatom, hogy olyan alakom van, mint JLOnak, közben meg k*rvára nem. :D

2010. jún. 9. 23:10
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát már bocs. nem tudom, milyen magas Beyonce, de biztos, h nem 22-es a testtömegindexe, mint neked.

Amúgy meg sztem az 170 cm, 65 kg nem sok. Nem vagy csonti, de az egy normális és nőies alak lehet.

2010. jún. 9. 23:12
 13/27 A kérdező kommentje:
Nyilván azért nem tettem fel magamról képet, mert most nincs rá lehetőségem! Miért hazudnék, hogy milyen vagyok? Nem is ismertek, név nélkül miért kell hazudozni? Úgy tűnik kedves válaszoló, hogy te magadból indulsz ki! Ennyi erővel felrakhattam volna Eva Longoriát is, hogy mindenki fényezzen! Nevetséges vagy! Köszönöm a többieknek a normális válaszokat! :)
2010. jún. 9. 23:21
 14/27 A kérdező kommentje:
Miért amúgy a 22es testtömegindex az sok?
2010. jún. 9. 23:24
 15/27 anonim ***** válasza:
31%
Nem a bmi a lényeg, hanem hogy feszes vagy-e. Amúgy ő ezen a képen Beyoncen durván van feelsleg. Nekem nem jön be.
2010. jún. 9. 23:28
 16/27 anonim ***** válasza:
74%
persze... egyből beyonce... ugyanmááááá....
2010. jún. 10. 00:43
 17/27 anonim ***** válasza:
Pont ilyen tested biztos nincs, mert minden ember egyedi. Az alak csak egy dolog, a kisugárzás, és az arc is számít, mennyire öltözöl ízlésesen, stb. És ez még csak a külső. Nekem Beyonce nem tetszik, az én ízlésemnek túl vastagok a lábai.
2010. jún. 10. 01:23
 18/27 anonim ***** válasza:
Amúgy meg miért érdekel, hogy számodra vadidegeneknek, akik még csak képen sem láttak, bejönnél-e? Hát nem mindegy? :)
2010. jún. 10. 01:43
 19/27 anonim ***** válasza:
24%

Az én ízlésem szerint Beyoncenek enyhén vastag a lába.De ez genetikus nála,ettől függetlenűl térdkalácsnak becézzük.

A 170/65 meg?7-8 kilót nem olyan nehéz leadni,főleg,ha ez zavar téged.Kb 3-4 hónap ha nem kínzod magad.

2010. jún. 10. 02:28
 20/27 anonim ***** válasza:
75%
Ha tényleg ilyesmi a tested, akkor ez alapján nekem te álomnő lennél. Én kíváncsi lennék rád! Privi? 25f
2010. jún. 10. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!