Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel lehet hozni egy kapcsolatot ekkora szakadékból?
NE gyötrődj foglald le magad, bevonzod:( nem kell szakítani mert ha ezen nem tudsz felülkerekedni el fogtok hidegülni idővel..A párod a kulcs mivel ő okozta neki is kéne megoldania: jobban figyelhetne rád, erősíthetné az önbizalmad!!!! mi 7x szakítottunk abból 3 sokáig tartott-fél éves periódusok- tökéletesen megértem amin átmész a lehető legrosszabb úgy érzed nem párkapcsolat az eszenciáját veszti el az egész ...:(
Én egy idő után úgy voltam vele hogy muszáj! megbíznom benne mert pontosan láttam hogy csak az adok-kapok megy..
Sikerült is, nyugi is volt. Nincs garancia semmire ha együtt lennétek és nem lenne baj a láthatáron akkor is ezt csinálnád lehet nem?:)...
az önbizalmad kéne erősíteni, kicsit eltávolodni a problémától- amúgy jobban kapálózna- barátnők ebben nagy segítség, járj el sportolni ilyenek! Mert ez mint egy spirál lehúz ha nagyon komolyan előtérben helyezed..
Nagyon nehéz de ha megér egy próbált tedd meg, én is kínlódtam, hónapokig..most épp nyugi van két hónapja nem beszéltünk:DD jobb de iszonyatosan hiányzik nem tudod..:(
Mindenkinek meg van írva a sorsa azzal szoktam nyugtatni magamat ha már nagyon nem bírom!
Láttam, hogy itt többen írták a kérdezőn kívül is, hogy velük is volt ilyen, hogy váratlanul egyik napról a másikra egy másik nő miatt (!) lépett le a párjuk.
Megkérdezhetem, hogy ez hogy lehet ennyire váratlan? Nincsenek annak jelei, hogy egy másik nő van a képben? Ugyanolyan volt minden nap, amikor találkoztatok, mint amikor nem volt az a másik nő? Nem volt semmi furcsaság a párotok viselkedésében? Ugyanúgy ölelt és puszilt meg, éreztette veletek hogy szeret titeket, figyelmes volt veletek, sokat beszélgettetek (stb.stb. kinek mire van igénye)? Valaki ezt légyszi magyarázza már el nekem.
A kérdésedre válaszolva szerintem sem érdemes foglalkozni ezzel az emberrel. Eleve hiányzott neki valami ami miatt a másik nő volt a képben és úgy látszik rohadtul nem akarja lezárni azt a szálat, máskülönben észhez kapna, hogy visszakaphatna téged, viszont ahhoz fel kéne adnia a kapcsolatot a 3. személlyel, de ÁÁ...ez neki nem megy, muszáj, hogy legyen tarcsiba legalább 1 de ha lehet 2 punci. Szerintem hülyítsen mást, aztán tanulja meg, hogy egy ember egy érző lény és nem szórakozunk a másik érzéseivel. Csak erre gondolj, mielőtt bárkinek megengeded, hogy kikészítsen, aztán te meg majd takaríthatod el a szart amit csináltak belőled. - bocsánat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!