Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel lehet hozni egy kapcsolatot ekkora szakadékból?
Minek beszél vele a párod, ha elvileg lezárta?!
Annyira hasonló az én szituációmhoz: elhagyott az exéért, majd vissza akart jönni. Én is szerettem, nem volt harag, de lezárni nem tudta, beszélgetett vele.
Felőrölt ez teljesen, kiléptem. Hallom, hogy most megint az ex után kajtat, gondolom nem bírta lezárni, ezért is beszélgetett vele.
Szerintem töredéke lenne a probléma mennyisége, ha leállna a vele való beszélgetéssel.
De benned is rendbe kell rakd, hogy te meg tudsz-e benne bízni, nem fog-e más miatt vagy emiatt a csaj miatt lelépni fél év múlva?
Felhozni fellehet, persze, de a kérdés sokkal inkább az, hogy érdemes-e.
Én amondó vagyok, hogy most hagyd Te ott Őt.
Tudom nehéz meglépni, de később visszagondolva biztos vagyok benne, hogy jó döntésnek fogod találni. Visszanyernéd vele az önbecsülésedet, amit galád módon megtépázott.
ezt kár erőltetni.
elárult, cserbenhagyott, oda a bozalom, és igen, bármikor bárkivel leléphet, megcsalhat újra.
"bár úgy érzem, bennem nincs harag"
elég nagy baj, és sokat elmomd az értékrendedről, ha nem érzed rohadtul felháborítónak, amit tett.
de nyilván érzed, ezért vagy bizalmatlan, ingerült, kimerült.
bocs, de neked van olyanod, hogy emberi/női méltóság, tartás?
mert úgy látom, egyelőre olyan vagy, mint egy kapca, akit el lehet dobni, akihez vissza lehet menni, akit meg lehet alázni, akivel be lehet etetni, hogy eztán minden más lesz, és aki ezt szó nélkül tűri, és még csak haragot sem képes érezni.
egy főnyeremény lehetsz minden gerinctelen, félrekefélő, tisztességtelen faszinak.
velem ezt biztosan nem tehetné meg senki, mert ennél többre tartom magam!!!
A 3-as válaszolóval egyetértek. Velem is ez volt. Nem zártam le, visszajött, próbált bizonyítani, felszedni, de a végén én dobtam őt és sokkal jobban vagyok, nekem is ettől jött helyre a lelkem. Egyszerűen láttam rajta, hogy javíthatatlan, nem lesz jobb, hiába telt el egy év.
Úgyhogy ezt nagyon fontold meg, ne éld stresszben az életed.
Hogy benned nincs harag az jó. De ettől még nem kell hülyének is lenni.
Egyik napról a másikra egy hosszú kapcsolatban ott hagyott mint indián a tüzet. Most meg vissza jönne de azért még tartja a kapcsolatot azzal akiért elhagyott.
Te pedig úgy látszik gondolkodsz a folytatáson. Jó neki..nemsokára két nője lesz és még a nők ezt el is fogadják...
Miért jöttél vele össze?
Megvan, hogyha megint lát egy "jobb" csajt, ismét lelép majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!