Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom tartja a kapcsolatot az exével! (? )
Látszik, hogy az első kapcsolatod.
NEM kérhetsz senkitől ilyet, hogy ne beszéljen/találkozzon ezzel vagy azzal az emberrel. Nagyon el vagy tájolva. Nem a tulajdonod, hanem a párod, és ha kidob akkor igaza lesz. Ha meg az exe kell neki akkor úgyis vissza fog menni, vagy épp megcsal vele. Nem tehetsz ellene semmit. Hagyd abba ezt a foggal-körömmel kapaszkodást meg a zsarolást, ez undorító dolog.
35N
Ja nálunk kb. ugyan ez van csak en vagyok az "ex". Mondjuk mi nem talalkozgatunk, de bevallottan engem szeret a srac a mai napig, a mostani meg csak ugy van.
De amugy szerintem lepj ki ebbol a kapcsolatból.
3 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, de ha valami miatt szakítanánk egész biztos barátok maradnánk. Volt előző kapcsolatom, szóval elmondhatom, hogy ezt érzi az ember.
Megértem ahogyan érzel, de ha annyira rossz, inkább szakíts, hisz benne van a dologban, hogy fellángolnak régi érzelmek köztük.
Korábban egy másik kérdésnél nekem támadtak, mikor megírtam, hogy válás után (ha a vagyonjogi kérdések is lezárultak) a felek csak akkor tartsák a kapcsolatot, ha van közös gyerek, és akkor is csak a gyerekkel kapcsolatos dolgokat beszéljék meg. Ne lelkizzenek, ne legyenek egymás támaszai akkor sem, ha a másik valóban nehéz lelki helyzetben van és valóban támaszra szorul.
Szóval nekem ugyanaz a véleményem, mint neked. Az pedig, hogy még szakítás után is összejöttek szeretkezni, az tökéletesen mutatja, hogy lelkileg ő legkevésbé sem zárta le azt a kapcsolatot. Igen, szeret téged, de az exétől sem tud elszakadni. Az ilyen kapcsolatok tudnak akár évtizedeken (!!!) át tartó se veled, se nélküled kapcsolattá válni. Gondolom, ilyenhez nem akarsz asszisztálni.
Én a tiszta helyzeteket kedvelem és csak olyan emberrel kezdenék párkapcsolatba, aki lelkileg már túl van az előző kapcsolatán. Magyarul: a helyedben szakítanék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!