Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom tartja a kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom tartja a kapcsolatot az exével! (? )

Figyelt kérdés
A paromnak 4 eves kapcsolata volt, es most lesz 2 eve hogy szakitottak, viszont joban maradtak, es en ezt nem nagyon fogadom el, lehet azert mert nekem kapcsolatban o az elso, mi 8 honapja vagyunk egyutt es elmondta hogy mielott osszejottunk 2 honappal azelott meg atment hozza szeretkezni, szoval akkor meg erzett iranta valamit, viszont allitolag a ketto kozott megszakadt benne valami, es csak baratnak tekintette, a lenyeg hogy azota volt az ex kulfoldon, de elotte meg beprobalkozott a baratomnal hogy fekudjenek le egymassal, de termeszetesen nemet mondott, a lenyeg hogy amig kint volt par honapig addig havonta hazajott es nem tetszett nekem de 1 orara mindig talalkozhatott vele, a lenyeg hogy most hazakoltozik es kb 15 percre lakik tolunk, es most elegge kivagyok, hogy mivan ha tobbet talalkoznak es a baratom megint erez iranta valamit es megcsal engem, mindig mondja hogy ez nem fog elofordulni es lehetett volna alkalma ra, de nem tette meg. En miattam hogy ne szakitsunk meg az egyetemi dolgait is megvaltoztatta, azt annyira hogy o Pestre jart egyetemre es ingazott naponta, viszont mondta hogy nem birja es felkoltozne en meg megmondtam neki hogy nekek tavkapcsolat nem kell ahol max hetvegente talalkozunk, ra 2 honapra megmondta nekem hogx atmegy masik szakra es levelezos lesz, hogy velem maradjon, es ne szakitsunk, szoval tenyleg erzem hogy szeret ha ilyen dolgokat kepes volt megtenni, viszont nagyon zavar az exe, mert mondta hogy o baratkent tekint ra es nem erti hogy minek kell megszakitani a kapcsolatot vele, mert nem erti azokat a parokat. Viszont nekek ez fura mert nyilvan nem volt meg kapcsolatom. Viszont megmondta hogy nem kell felnem mert nagyon szeret engem, viszont ha engem ez zavar, es nem tudok benne teljesen bizni akkor egy ido utan szakitas lesz. Mondtam neki hogy szakitson meg vele minden kapcsolatot, de azt mondta hogy nem es ha ezt tovabb folytatom akkor szakit velem es nem azert mert az exe fontosabb lenne nalam hanem mert ez szabadsag ter megvonasa, es nem akar ilyen kapcsolatban lenni. Szerintetek en tulzok mindenben vagy igazam van?

2018. febr. 1. 09:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
43%

Ha ez a fiú annyira szeret téged, hogy átment a kedvedért levelezőre az egyetemen, akkor teljesen értelmetlen féltékenykedni rá. Ennyi teret tényleg kéne hagynod neki, hogy találkozhasson azzal, akivel akar, olyasmi miatt bizalmatlankodsz vele, ami meg sem történt. Továbbra is hülyeségnek tartom azt az elvárást, hogy az ex-szel kvázi idegenként kéne viselkedni és minden kapcsolatot megszakítani, mintha soha semmi közünk nem lett volna egymáshoz. Azt aláírom, hogy van egy határ, ameddig elfogadható a kapcsolattartás.:-)

A helyedben nem onnan közelítenék, hogy "biztos meg fogsz csalni vele, azt akarom, hogy szakíts meg minden kapcsolatot", mert ez egyrészt sértő, másrészt olyan szinten korlátozó, amit normális, felnőtt ember nem fogad el senkitől. Inkább azt mondanám el, hogy ez azért nem csak egy baráti kapcsolat volt, az ex bepróbálkozott akkor is, amikor már ti együtt voltatok, magyarul semmibe se vette a te létezésedet, ill. a barátod érzéseit. EZÉRT neked rosszul esik, ha egy ilyen emberrel kettecskén elmászkál, nem tesz jót a ti kapcsolatotoknak, de természetesen ez az ő döntése, ha neki ez ilyen fontos, elfogadod, nem fogod megmondani, mit csináljon. Magyarul: dobd vissza a labdát egy kis érzelmi manipulációval (ami egyébként igaz), úgy, hogy a döntés az övé legyen. Jobban beválik, mint a hiszti és az ultimátum, a pasik egyiket sem tolerálják.:-) Ha erre nem vagy képes, akkor inkább szakíts, mert előbb-utóbb úgyis ez lesz a vége, ha továbbra is így viselkedsz vele.

2018. febr. 1. 10:39
 12/29 anonim ***** válasza:
74%
Akiben már megjáratta a péniszét, azzal ne barátkozgasson. Ha nem ment a kapcsolat, akkor nem lehetnek olyan nagyon egymásra hangolódva lelkileg, tehát marad a szex (lehetősége) ami miatt még megtartják egymást. Aki ezzel etet, hogy az exét barátnak tartja, az konkrétan hülyének néz. Nők között akad olyan romantikus lélek, aki ezt komolyan is gondolja, de a férfiak pontosan tudják, mekkora bullshit ez.
2018. febr. 1. 10:44
 13/29 anonim ***** válasza:
68%

Hagyd ott a fenébe, a barátod nem szeret, vagyis... de, biztosan, de az is tuti, hogy az exe iránt is árez valamit.

Párom egyik exével tartja a kapcsolatot, ami kimerül néhány havonta írt pár sorban, de nem találkoznak, nem beszélgetnek, csak érdeklődnek néha, mert nem haragban váltak el.

Engem nem zavar, én spec rühellem az exemet, mert megcsalt, de az egy odlog.

Azt viszont nincs jogod kérni, hogy szakítsa meg vele a kapcsolatot. Hagyd el,ha nem tetszik, de a barátod szabad ember, azt csinál, amit akar.

2018. febr. 1. 10:56
 14/29 anonim ***** válasza:
68%
Nekem az elég abszurd, hogy azok után se képes megszakítani (vagy legalábbis nem találkozgatni) az exével miután látja, hogy téged mennyire zavar (nem totál jogosan, de nagyrészt igen), söt még elöbb szakítana is minthogy neked ne okozzon fájdalmat. A barátod vagy nem szeret vagy buta
2018. febr. 1. 12:44
 15/29 anonim ***** válasza:
17%
Miért kell megfojtani a másikat,bura alá zárni, mint egy inda rátekeredni,nők pasi nélkül lélegezni se birnak?
2018. febr. 1. 13:53
 16/29 anonim ***** válasza:
38%
Miért ne tarhatná a kapcsolatot,a barátairol is leválasztod,a tulajdonod szegény. Én már rég otthagytalak volna,az ilyen vegyen pórázt és kutyát.
2018. febr. 1. 13:56
 17/29 anonim ***** válasza:
35%
Ezt le kellene ülni és normálisan átbeszélni ,nem hagyni ,hogy lerázzon a szeretlek dumával mert ez így csak eltolva van nem pedig megbeszélve . Nálunk hasonló volt a helyzet . 4 évig voltam a sráccal többször probáltam kilépni a kapcsolatból míg nem sikerült .Innen jöttek a gondok . Miután szét mentünk nekem hamarosan lett más. Mégis 12! telefonszámom volt fél év alatt és az utcán menekültem ha egyedül voltam .. kb egy év után végleg leszállt rólam akkor már a mostani párommal voltam . Egyszer munkahelyemböl adódóan felkellett hívnom (hosszú és vicces a történet) ezek után elkezdtünk normális emberekként beszélgetni . Párom már a kapcsolatunk elején mondta ,hogy ő barátkozna az exeivel bizonyos kereteken belül . Nem is szólt érte ,hogy ujra beszélek az exemmel de volt annyi eszem,hogy mindent megosztottam a párommal . Ekkor jött az ,hogy az exem közölte ha netán hiányzom ő ki is száll a képből mert nem akarja az én boldogságom tönkre tenni .Párom erre semmit nem reagált mert bízott bennem még egy puszi sem volt az az exxel sosem igy nem is adtam rá okot ,hogy féltékeny legyen . Ha kérte volna ,hogy ne beszéljek vele (amit már csak azért sem kért mert az exemre számithattunk olyan dolgokban is amiröl nem is gondoltuk volna) megtettem volna a kedvéért . Ma már nem beszélünk .Az ex magától távozott .
2018. febr. 1. 13:57
 18/29 anonim válasza:
77%

Ez nem így működik.

Téged palira vesznek nem kicsit.

Ha valaki szeret valakit mindenét megosztja és a kedvese kedvében alar jarni ergo nem fog találkozni a volttal mert teged zavar.

A szabadsagmegvonásnál pedig xar duma ugyanis sakkbam tart ezzel a szöveggel mert te meg nem vagy olyan nagy gyakorlott ebben mint ő.

Rém egyszerű a sztori.

A szabadság erzetüket féltőkkel úgy kell bánni hogy menjél. Menjél nyugodtan úgy nekem is dolgom van. Ennyi. Akkor már hogy a száddal megadtad a szabadságat nem is biztos akar majd menni ha nem akarsz vele szakítani.

Egyébként több is veszett mohácsnál anno.

Legjobb lenne ha kidobnád a francba mert tök hülyének néz. Komolyan mondom.

Ha pedig úgy szereted akkor el kell érned egy szintet amikor képes vagy kimondani hogy menjél át a volt barátnődhöz. Igyál. Egyél.

Légy te okosabb légyszi, mert egyenlőre ez a srác tudja hogy biztos vagy neki.

Sosem szabad egy nőnek hagyni hogy a férfi azt érezze biztos, mert akkor jönnek ezek a hülyeségek. Komolyan!

Légy határozott mert az sem vagy.

Vagy kerek perec mond meg hogy vége.

Vagy engedd hogy menjen és menj te is szórakozni mindjárt máshogy fog kinézni a helyzet.

2018. febr. 1. 13:59
 19/29 anonim ***** válasza:
23%
Mindig a porázra kötött pasik mennek félre milyen érdekes. :D
2018. febr. 1. 14:02
 20/29 anonim ***** válasza:
86%

Nem akarok itt néhány embert semmilyen degradáló szóval illetni,DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444444444444444444444

Jönnek itt néhányan a megfolytással,meg azok a férfiak lépnek félre egy kapcsolatban akit megfolytanak...

Nos...Először tisztázzuk le,hogy az emberek akkor lépnek félre egy kapcsolatban,ha nincs gerincük.:)

Másodszor,a kérdező valóban nem szabhatja meg,hogy a párja kivel barátkozhat.

Viszont egy normális ember,ha véget vetett egy kapcsolatnak,nem keresi az exe társaságát.

Arról már nem is szólok inkább mit gondolok az olyan emberekről,akik egy másik ember iránt éreznek szerelmet még mindg,közben meg összejönnek egy másikkal.Tipikus társfüggők,akik kapcsolatról kapcsolatra repdesnek.

Mindenki tegye a szívére a kezét és úgy jelentse ki.

Ti őszintén tudnátok örülni,ha a párotok barátkozni akarna az exével?

A jóban levés az egy dolog.Ha az exeddel összfutsz utcán akkor megkrédezed hogy megy sora és mindketten mentek az utatokra.

A másik meg a lány undorító módon fúrja a kettőjük kapcsolatát.

Mi az,hogy egy felnőtt nő meztelen képekete küldözget az exének?Kinek képzeli magát az ilyen?

Ennyire ki van éhezve?

Hogy a másiké kell neki?

Figyelj kérdező,ha tényleg szeret,akkor nem fogja keresni a társaságát.

Látja,hogy ez téged bánt könyörgöm.

Próbáld meg vele megbeszélni még egyszer.

Az meg nem fenyegetés,ha azt mondod neki,hogy ha az ő társaságát akarja,akkor rólad mondjon le.

Ennyi.

2018. febr. 1. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!