Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom tartja a kapcsolatot az exével! (? )
Azért ez nem teljesen igy van 19es.
A ferjem előző házasságában a nő kúrt félre mert ugymond túl jó volt már a párom. Nem ivott nem.cigizett gürizett mint a xar. A nagyságos asszony meg unatkozott. Majd x évig valóban csalta a férjem is és mikor a gyerek 18 éves lett eljött és elvált.
Nem minden esetben a férfi a ludas, sőt mint a példa is mutatja egyre több nő unatkozik.
Nos...Először tisztázzuk le,hogy az emberek akkor lépnek félre egy kapcsolatban,ha nincs gerincük.:)
Az ember akár pasi no akkor lép félre ha posvány a kapcsolat.. Ennyi.
#Ha a kapcsolat posvány,akkor ki szoktak lépni belőle az emberek.
Egyszerű?Nem,nem egyszerű,fájdalmas,k..vára,de inkább szakíts,minthogy később azt tudja meg a párod,hogy elárultad.
Nem vagy frigid,de hiszek a hűségben.
Továbbmegyek én nemcsak az aktuális páromhoz vagyok hű,hanem a barátaimhoz is.
Hűség csak egyfajta van,akinek nem áll nehezére megcsalni az aktuális párját,az egy jó barátját is képes hátba támadni,csak jöjjön megfelelő alkalom.
Az a ciki,hogy lassan a hűséges emberek lesznek az abnormálisok.
Egyébként imádom a szexet,viszont A SZEX NEM ÉR ANNYIT,hogy azért félremenj.
Nő vagyok,nem megyek kapcsolatból kapcsolatba.Nem ismersz.:)
NORMÁLIS ember csak akkor kezd bárminemű új kapcsolatba legyen az fizikai vagy állandó kapcsolatba,ha a másikkal már szakított.
Ilyen nincs,hogy a másikkal így bánsz.
Amúgy az ilyen emebrekre vajon büszkék a szüleik?
Én biztos boldog lennék ha egy lelketlen fiút/lányt szülnék.
Hát ne haragudj, de Te totál hülyének vagy nézve.
Én sem vagyok rossz viszonyban az exeimmel, de ez nálunk kimerül annyiban, hogy évente egyszer-kétszer szülinap névnap, alkalmával megköszöntjük egymást, beszélünk pár szót és ennyi. Nekem vőlegényem van, nem találkozgatunk 1 órára sem és még csak nem is iszunk meg valamit. Ahol már ilyen dolgok történnek az nem szimplán barátság hanem valamilyen szinten a másikhoz való kötődést jelenti. Egy ex sosem lesz barát, az egyik fél mindig többet akar. Jelen esetben a lány aki csak szexre is hajlandó lenne, de a párodnak sem tűnik ellenére ahogy látom.
Ha Te továbbra is ebbe a kapcsolatba maradsz jó nagy madár vagy. Ha én szeretek valakit nem mondok neki olyat, hogy ennek előbb - utóbb szakítás lesz a vége mert Te korlátozod Őt. Számomra abszurd miért kéne egy kapcsolatban más lánnyal főleg az ex baráttal/barátnővel egyáltalán találkozni mikor a barátnője jelenleg Te vagy. Nálam ez nem férne bele.
Értem, hogy első kapcsolatod és tapasztalatlan vagy de nagyon naív is. Nyisd ki végre a szemed.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!