Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom tartja a kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom tartja a kapcsolatot az exével! (? )

Figyelt kérdés
A paromnak 4 eves kapcsolata volt, es most lesz 2 eve hogy szakitottak, viszont joban maradtak, es en ezt nem nagyon fogadom el, lehet azert mert nekem kapcsolatban o az elso, mi 8 honapja vagyunk egyutt es elmondta hogy mielott osszejottunk 2 honappal azelott meg atment hozza szeretkezni, szoval akkor meg erzett iranta valamit, viszont allitolag a ketto kozott megszakadt benne valami, es csak baratnak tekintette, a lenyeg hogy azota volt az ex kulfoldon, de elotte meg beprobalkozott a baratomnal hogy fekudjenek le egymassal, de termeszetesen nemet mondott, a lenyeg hogy amig kint volt par honapig addig havonta hazajott es nem tetszett nekem de 1 orara mindig talalkozhatott vele, a lenyeg hogy most hazakoltozik es kb 15 percre lakik tolunk, es most elegge kivagyok, hogy mivan ha tobbet talalkoznak es a baratom megint erez iranta valamit es megcsal engem, mindig mondja hogy ez nem fog elofordulni es lehetett volna alkalma ra, de nem tette meg. En miattam hogy ne szakitsunk meg az egyetemi dolgait is megvaltoztatta, azt annyira hogy o Pestre jart egyetemre es ingazott naponta, viszont mondta hogy nem birja es felkoltozne en meg megmondtam neki hogy nekek tavkapcsolat nem kell ahol max hetvegente talalkozunk, ra 2 honapra megmondta nekem hogx atmegy masik szakra es levelezos lesz, hogy velem maradjon, es ne szakitsunk, szoval tenyleg erzem hogy szeret ha ilyen dolgokat kepes volt megtenni, viszont nagyon zavar az exe, mert mondta hogy o baratkent tekint ra es nem erti hogy minek kell megszakitani a kapcsolatot vele, mert nem erti azokat a parokat. Viszont nekek ez fura mert nyilvan nem volt meg kapcsolatom. Viszont megmondta hogy nem kell felnem mert nagyon szeret engem, viszont ha engem ez zavar, es nem tudok benne teljesen bizni akkor egy ido utan szakitas lesz. Mondtam neki hogy szakitson meg vele minden kapcsolatot, de azt mondta hogy nem es ha ezt tovabb folytatom akkor szakit velem es nem azert mert az exe fontosabb lenne nalam hanem mert ez szabadsag ter megvonasa, es nem akar ilyen kapcsolatban lenni. Szerintetek en tulzok mindenben vagy igazam van?

2018. febr. 1. 09:21
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
25%

Azért ez nem teljesen igy van 19es.

A ferjem előző házasságában a nő kúrt félre mert ugymond túl jó volt már a párom. Nem ivott nem.cigizett gürizett mint a xar. A nagyságos asszony meg unatkozott. Majd x évig valóban csalta a férjem is és mikor a gyerek 18 éves lett eljött és elvált.

Nem minden esetben a férfi a ludas, sőt mint a példa is mutatja egyre több nő unatkozik.

2018. febr. 1. 14:46
 22/29 anonim ***** válasza:
51%

Nos...Először tisztázzuk le,hogy az emberek akkor lépnek félre egy kapcsolatban,ha nincs gerincük.:)

Az ember akár pasi no akkor lép félre ha posvány a kapcsolat.. Ennyi.

2018. febr. 1. 14:50
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Férfiaknál a szex megvonás nem mükődő fegyver,minden ujjukra akad lehetőség,csak a nők még ezt nem fogják fel h pasikat nem lehet csak azzal leláncolni,a pasi nem tulajdon,az ilyen kapcsolat függő nőktől szoktam menekülni egy függőtlen őnnálő nőhőz aki nem a pasitol fugg és nem folyt és tud pasi nélkül is levegőt venni.
2018. febr. 1. 14:55
 24/29 anonim ***** válasza:
82%

#Ha a kapcsolat posvány,akkor ki szoktak lépni belőle az emberek.

Egyszerű?Nem,nem egyszerű,fájdalmas,k..vára,de inkább szakíts,minthogy később azt tudja meg a párod,hogy elárultad.

Nem vagy frigid,de hiszek a hűségben.

Továbbmegyek én nemcsak az aktuális páromhoz vagyok hű,hanem a barátaimhoz is.

Hűség csak egyfajta van,akinek nem áll nehezére megcsalni az aktuális párját,az egy jó barátját is képes hátba támadni,csak jöjjön megfelelő alkalom.

Az a ciki,hogy lassan a hűséges emberek lesznek az abnormálisok.

Egyébként imádom a szexet,viszont A SZEX NEM ÉR ANNYIT,hogy azért félremenj.

2018. febr. 1. 15:05
 25/29 anonim ***** válasza:
A megcsalás pillanatbán a megcsalo már rég tul lépett a párján fejben, már semmit se érez iránta,csak még nem tette formálisan lapátra. A nők amugy is egyik ágat akkor eresztik ha a másikat már jól fogják de ők szidják mindig a félrelépő férfiakat.
2018. febr. 1. 15:12
 26/29 anonim ***** válasza:

Nő vagyok,nem megyek kapcsolatból kapcsolatba.Nem ismersz.:)

NORMÁLIS ember csak akkor kezd bárminemű új kapcsolatba legyen az fizikai vagy állandó kapcsolatba,ha a másikkal már szakított.

Ilyen nincs,hogy a másikkal így bánsz.

Amúgy az ilyen emebrekre vajon büszkék a szüleik?

Én biztos boldog lennék ha egy lelketlen fiút/lányt szülnék.

2018. febr. 1. 15:22
 27/29 anonim ***** válasza:
Ki mondta h menjél kapcsolatbol kapcsolatba. De ha nincs épp kapcsolat? Majd nem töltödsz? Ugyan. Az régen nem kapcsolat v házzaság függő,csak sok nő még ebben a hitben él,de van nőben is szerencsére aki szét tudja választani a testi szükszégletet az érzelmitől,és mem pusztán azért keres kapcsolatot mert máshoz tartozás függés anélkül fél ember. Nem egyformák az ebmerek, de ha nekem a párom megtiltana bármit is,pl h xel v y nal találkozzak, mehetne Isten hirével mert nem a tulajdona vagyok akit a képére formálhat.
2018. febr. 1. 15:29
 28/29 anonim ***** válasza:
Ezt le kellene ülni és normálisan átbeszélni ,nem hagyni ,hogy lerázzon a szeretlek dumával mert ez így csak eltolva van nem pedig megbeszélve . Nálunk hasonló volt a helyzet . 4 évig voltam a sráccal többször probáltam kilépni a kapcsolatból míg nem sikerült .Innen jöttek a gondok . Miután szét mentünk nekem hamarosan lett más. Mégis 12! telefonszámom volt fél év alatt és az utcán menekültem ha egyedül voltam .. kb egy év után végleg leszállt rólam akkor már a mostani párommal voltam . Egyszer munkahelyemböl adódóan felkellett hívnom (hosszú és vicces a történet) ezek után elkezdtünk normális emberekként beszélgetni . Párom már a kapcsolatunk elején mondta ,hogy ő barátkozna az exeivel bizonyos kereteken belül . Nem is szólt érte ,hogy ujra beszélek az exemmel de volt annyi eszem,hogy mindent megosztottam a párommal . Ekkor jött az ,hogy az exem közölte ha netán hiányzom ő ki is száll a képből mert nem akarja az én boldogságom tönkre tenni .Párom erre semmit nem reagált mert bízott bennem még egy puszi sem volt az az exxel sosem igy nem is adtam rá okot ,hogy féltékeny legyen . Ha kérte volna ,hogy ne beszéljek vele (amit már csak azért sem kért mert az exemre számithattunk olyan dolgokban is amiröl nem is gondoltuk volna) megtettem volna a kedvéért . Ma már nem beszélünk .Az ex magától távozott .
2018. febr. 1. 16:51
 29/29 anonim ***** válasza:
82%

Hát ne haragudj, de Te totál hülyének vagy nézve.

Én sem vagyok rossz viszonyban az exeimmel, de ez nálunk kimerül annyiban, hogy évente egyszer-kétszer szülinap névnap, alkalmával megköszöntjük egymást, beszélünk pár szót és ennyi. Nekem vőlegényem van, nem találkozgatunk 1 órára sem és még csak nem is iszunk meg valamit. Ahol már ilyen dolgok történnek az nem szimplán barátság hanem valamilyen szinten a másikhoz való kötődést jelenti. Egy ex sosem lesz barát, az egyik fél mindig többet akar. Jelen esetben a lány aki csak szexre is hajlandó lenne, de a párodnak sem tűnik ellenére ahogy látom.

Ha Te továbbra is ebbe a kapcsolatba maradsz jó nagy madár vagy. Ha én szeretek valakit nem mondok neki olyat, hogy ennek előbb - utóbb szakítás lesz a vége mert Te korlátozod Őt. Számomra abszurd miért kéne egy kapcsolatban más lánnyal főleg az ex baráttal/barátnővel egyáltalán találkozni mikor a barátnője jelenleg Te vagy. Nálam ez nem férne bele.

Értem, hogy első kapcsolatod és tapasztalatlan vagy de nagyon naív is. Nyisd ki végre a szemed.

28N

2018. febr. 1. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!